Openingstijden

Deze week
ma.-
di.-
wo.-
do.-
vr.-
za.Gesloten
zo.Gesloten
Volgende week
ma.Gesloten
di.-
wo.-
do.-
vr.-
za.Gesloten
zo.Gesloten

Werkplein Zuid-Holland Centraal

Nieuwe tijdelijke locatie van het Werkplein

Vanaf 9 januari 2024 heeft het Werkplein een nieuwe tijdelijke plek aan Zuidwaarts 2, voorheen bekend als de plek van museum De Voorde. De verhuizing is nodig vanwege de uitbreiding van het aantal werkplekken en spreekkamers van het UWV in het Stadhuis.
Let op: op 5 en 8 januari is het Werkplein gesloten voor bezoekers. De brievenbus van het Werkplein op de oude locatie aan Zuidwaarts 9 blijft open en kan tijdens de hele verbouwing gebruikt worden.

Adres

Zuidwaarts 2
2711 HA Zoetermeer
Telefoon: 14 079

Diensten op gebied van:

  • werk en inkomen
  • schuldhulpverlening
  • RMC/Leerplicht

Contact

Wenst u ondersteuning en ontvangt u geen bijstandsuitkering, dan kunt u een afspraak maken door te bellen met telefoonnummer 14 079.

Consulenten sociaal domein

Met vragen over werk, inkomen, schulden of zorg kunt u iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bellen met uw inkomensregisseur of Wmo-consulent. Ook kunt u bellen met telefoonnummer 14 079.

Meer informatie

Bijstandsuitkering aanvragen

Op zoek naar werk

Werkgeversservicepunt

Het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal (WSP ZHC) bemiddelt tussen werkgevers en werkzoekenden uit alle doelgroepen en zonder uitkering vanuit de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal. Het WSP ZHC ondersteunt werkgevers bij hun zoektocht naar personeel van selectie van een geschikte kandidaat tot het plaatsen op bijvoorbeeld stageplekken, werkervaringsplekken en leer-werktrajecten. In het WSP ZHC participeren naast de gemeente Zoetermeer ook de gemeenten Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Voorschoten en Wassenaar, het UWV en DSW.

Zowel werkgevers als werkzoekenden kunnen zich aanmelden bij het WSP ZHC via zhcwerkt.nl.