Belangrijk bericht voor bezoekersLet op : WOZ-taxatieverslag

Via MijnOverheid is het niet mogelijk om WOZ-taxatieverslagen te raadplegen. Het WOZ-taxatieverslag voor woningen kunt u inzien via MijnBelastingen. Voor bedrijven is dit helaas niet mogelijk. Als bedrijf kunt u het WOZ-taxatieverslag opvragen bij de gemeente.

Vragen over de WOZ?

Op dit moment is de wachttijd aan de telefoon erg lang. Wij raden u daarom aan om zo veel mogelijk gebruik te maken van het contactformulier als u vragen heeft over de WOZ. U wordt dan binnen 15 werkdagen gebeld (ook als u al eerder een contactverzoek heeft ingediend).

Verkiezingen

Woensdag 15 maart hebben inwoners van Zoetermeer kunnen stemmen voor de leden van de Provinciale Staten van Zuid-Holland en leden van de besturen van de waterschappen Rijnland, Delfland en Schieland en de Krimpenerwaard.

De burgemeester van Zoetermeer maakt het volgende bekend:

Zitting gemeentelijk stembureau

Het Gemeentelijke Stembureau (GSB) heeft een zitting op woensdag 22 maart 2023 vanaf 10.00 uur. Dit is voor de verkiezing van de leden van de Provinciale Staten van Zuid-Holland en voor het algemeen bestuur van de waterschappen Rijnland, Delfland en Schieland en de Krimpenerwaard.

Het GSB zit op het gemeentehuis van de gemeente Zoetermeer, Engelandlaan 502, 2711 EB Zoetermeer, in vergaderzaal 7/8.

Team Verkiezingen