Ter Zake Het Ondernemershuis

Ter Zake Het Ondernemershuis heet (aspirant) ondernemers met groeiambitie van harte welkom. Kijk voor de actuele openingstijden en bereikbaarheid op tzho.nl/openingstijden.

Vanaf 8 januari 2024 heet Ter Zake Het Ondernemershuis u als starter, start-up of zelfstandig ondernemer in de regio Zoetermeer van harte welkom op het nieuwe tijdelijke adres aan het Stadhuisplein 22, de voormalige locatie van museum De Voorde naast het Stadhuis Zoetermeer.

Meer informatie: www.tzho.nl | Ter Zake Het Ondernemershuis verhuist naar Stadhuisplein 22

Digitale informatie over ondernemen in Zoetermeer vindt u hier:

Voor start- & scale-ups met groeiambitie

Bent u een ondernemende start- of scale-up in Zoetermeer en staat u voor bepaalde uitdagingen? Dan maakt de accountmanager start- en scale-ups graag kennis met u. Haar jarenlange ervaring als ondernemerscoach, een netwerk met de juiste kennispartners en actuele kennis van relevante regelingen, activiteiten en bijeenkomsten zet ze met alle plezier in voor u, ondernemer met groeiambitie.

Vergaderen

Heeft u als ondernemer een zakelijk bespreking of wilt u een grotere groep ontvangen? In Ter Zake is een representatieve vergaderruimte met audiovisuele hulpmiddelen beschikbaar tot maximaal 15 personen. Draagt de meeting bij aan het versterken van het ondernemersklimaat in Zoetermeer en omstreken, dan kunt u hier vrij gebruik van maken. Wel is het noodzakelijk een ruimte vooraf te reserveren. Dan kan via info@tzho.nl.

Accountmanagers economie Zoetermeer

Wilt u in contact komen met een accountmanager economie van de gemeente Zoetermeer? Zij staan voor u klaar.

Accountmanagers economie

Accountmanagers WerkgeversServicepunt

Wilt u als werkgever in Zoetermeer over personeelsvraagstukken in contact komen met het WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal. Kijk dan op wspzhc.nl | Accountmanagers.

Accountmanagers Regionaal Mobiliteitsteam Zuid-Holland Centraal

Bent u uw werk verloren of dreigt u uw werk te verliezen? Of bent u zelfstandig ondernemer en bent u geraakt door veranderingen in de markt? Het Regionaal Mobiliteitsteam Zuid-Holland Centraal (RMT ZHC) helpt werkzoekenden, werknemers en ondernemers met onder andere kosteloze (om)scholing en begeleiding. Lees meer informatie op rmtzhc.nl.