We willen dat het Van Tuyllpark ook in de toekomst een prettige plek is voor de inwoners van Zoetermeer. Daarom gaan we aan de slag met een toekomstvisie. Hoe wilt u dat het park er in de toekomst uitziet? Welke activiteiten wilt u graag ondernemen in het park? Inwoners zijn nu vooral in het park te vinden om te sporten en wandelen. Welke andere mogelijkheden ziet u nog meer? Bijvoorbeeld voor ontspanning, picknicken, fietstochten en woningbouw?

Meepraten

We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan praten over de toekomstige inrichting van het park. Daarom bent u van harte welkom uw ideeën met de gemeente te delen op de inloopbijeenkomst op 8 september 2022.

Datum en tijd: donderdag 8 september 2022, inloop van 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Dutch Innovation Factory, Bleiswijkseweg 37, 2712 PB Zoetermeer
Meer informatie over de bijeenkomst leest u in de uitnodiging hieronder bij 'Documenten'.

Vervolg

Een aantal inwoners van Zoetermeer vragen wij een vragenlijst in te vullen waar wij veel informatie uit kunnen halen over de huidige en gewenste beleving van het park en haar omgeving. Ook tijdens de inloopbijeenkomst hopen we dat veel inwoners hun mening geven.

Met alle informatie die wij ophalen, gaan we aan de slag met het invullen van de toekomstvisie. Er worden twee varianten gemaakt die wij naar verwachting in december 2022 met u zullen delen tijdens een vervolgbijeenkomst. U kunt dan ook weer reageren. Ook halen we dan reacties op via het participatieplatform van de gemeente Doemee.

Het kan zijn dat er tegenstrijdige wensen zijn of dat er zo veel wensen zijn, dat die niet allemaal in het park passen omdat het park daar simpelweg te klein voor is. Wanneer we de twee varianten aan u voorleggen, laten we u weten welke wensen we wel hebben kunnen meenemen en welke niet. Ook leggen we uit waarom we bepaalde keuzes hebben gemaakt.

Meer informatie

Heeft u vragen over de visie? Stuur een e-mail naar projectenpmv@zoetermeer.nl met als onderwerp: Toekomstvisie Van Tuyllpark.

Foto's: Bureau Citymarketing Zoetermeer