Ziet u een losse stoeptegel, kapotte lantaarnpaal of rommel op straat? Meldt u dit dan bij de gemeente via de MijnGemeente app. Uw melding is waardevol voor het onderhoud van de stad.

Schermafdruk van de MijnGemeente app

Snel melden belangrijk

De app is ontwikkeld voor smartphones die werken op basis van iOS of Android. De iOS versie is te downloaden in de Appstore(externe link), de Android versie via de Google Playstore(externe link). Na het installeren van de MijnGemeente app meldt de gebruiker zich eenmalig aan. Daarna is het mogelijk om vanaf iedere plek in Zoetermeer een melding openbare ruimte te doen. Zodra de gemeente een melding heeft ontvangen, wordt deze in behandeling genomen.

Heeft u een spoedeisende melding of vraag, zoals een omgewaaide boom over de weg of is er sprake van ander acuut gevaar, dan gaat de gemeente er direct mee aan de slag! U kunt deze melding doorgeven via 14 079 (ook buiten kantoortijden).

MijnGemeente App vernieuwd

Sinds kort heeft de MijnGemeente app een nieuwe 'look'. Ook kunt u nog makkelijker een melding doen door nieuwe functionaliteiten die de komende tijd verder uitgebreid worden. Heeft u de app al geïnstalleerd? Dan hoeft u niets te doen. U krijgt vanzelf de nieuwe versie aangeboden.