Advies en ondersteuning bij relatie- en scheidingsproblemen.

Gaat het niet goed met uw relatie, denkt u aan scheiden of bent u al gescheiden? Bij het Scheidingspunt kunnen gezinnen terecht voor emotionele, praktische en/of juridische steun. Ook (zorg)professionals kunnen contact opnemen om een Zoetermeerse inwoner met relatie- of scheidingsproblemen te helpen.

Bij het Scheidingspunt kunt u gratis en zonder uw naam te vertellen terecht. De medewerkers denken graag mee in wat u als ouder of wat uw gezin nodig heeft. Bijvoorbeeld om weer met elkaar in verbinding te komen als partners, om te voorkomen dat jullie gaan scheiden. Als u al gescheiden bent, heeft u misschien vragen over de omgang met de kinderen, contact met uw ex-partner of over een nieuw samengesteld gezin. Het Scheidingspunt kan u helpen met advies, een (groeps)training voor kinderen of volwassenen, lotgenotencontact of het vinden van de juiste ondersteuning.

U kunt zonder afspraak binnenlopen bij het Scheidingspunt of telefonisch of per e-mail contact opnemen. Kijk op www.scheidingspunt.nl.