De energietoeslag helpt huishoudens met een laag inkomen zodat zij hun energierekening kunnen betalen. De gemeente Zoetermeer mag nog een keer € 800 ,- aan deze huishoudens betalen.

Heeft u recht op de energietoeslag?

De gemeente Zoetermeer heeft in december 2023 de energietoeslag uitbetaald aan de huishoudens waarvan zij weet dat ze ervoor in aanmerking komen. Heeft u deze energietoeslag niet ontvangen, maar voldoet u wel aan de voorwaarden? Vraag dan alsnog de energietoeslag aan.

Op www.zoetermeer.nl/energietoeslag leest u of u de energietoeslag mag aanvragen. U kunt op deze website ook meteen uw aanvraag indienen. Dit kan nog tot en met 30 april 2024.

Uw energierekening verlagen?

Vraag een gratis energiebespaarscan aan via energieloketzoetermeer.nl/energiebespaarscan(externe link) en krijg thuis goedkope en eenvoudige besparingstips van een adviseur. Of bezoek het gratis inloopspreekuur van het Informatiepunt Energie. Adviseurs van Piëzo en DEZo staan elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur voor u klaar in de bibliotheek van het Stadhuis-Forum. U kunt dan ook advies krijgen over isolatiemaatregelen. Meer weten? Kijk voor meer informatie op energieloketzoetermeer.nl(externe link).