Bedrijventerreinen dragen bij aan de economische groei en werkgelegenheid in onze stad. De gemeente Zoetermeer vindt het belangrijk dat er voor bedrijven voldoende en goede fysieke ruimte is om te ondernemen. Deze ruimte wordt steeds schaarser zowel in Zoetermeer als in de regio. Belangrijk is dus dat we de bestaande ruimte zo optimaal mogelijk gebruiken. Daarom onderzoekt de gemeente hoe we deze ruimte beter kunnen benutten en inrichten. Dit doen we onder andere door u te vragen een vragenlijst in te vullen. Met uw antwoorden kunnen we beter rekening houden met uw wensen. Een goed besluit over de toekomst van alle bedrijventerreinen maken we niet alleen. Uw input is van groot belang voor een succesvolle ontwikkeling!

Reactietermijn voorbij

U kunt niet meer meedoen aan dit onderzoek. Het onderzoeksrapport kunt u op deze pagina lezen in het eerste kwartaal van 2024.

Vervolgstappen voor ondernemers op Zoeterhage

Tijdens de ondernemersbijeenkomst aan het einde van dit jaar lichten we de resultaten van de inventarisatie naar een ondernemerscollectief toe. Ook vertellen we u meer over het oprichten van een ondernemerscollectief. Een uitnodiging daarvoor volgt.