Update 24 januari 2023

Op donderdag 26 januari, 19.00 uur gaat de Nelson Mandelabrug weer open. De NS-treinen zullen dan ook weer stoppen op station Zoetermeer. Vanaf vrijdag 27 januari stopt de RandstadRail weer op halte Driemanspolder. Dit betekent dat de pendelbusjes niet langer nodig zijn. Vanaf vrijdag 27 januari rijden er geen pendelbusjes meer.

Update 21 december 2022

Er zijn pendelbusjes ingezet. Tussen 5.30 en 1.30 uur rijden er busjes vanaf de pleinen aan zowel de Rokkeveense kant als de Driemanspolder kant naar station Zoetermeer-Oost. De busjes hebben geen vaste vertrektijden, maar u hoeft niet lang te wachten op een bus. In ongeveer 10 minuten is deze weer terug bij het vertrekpunt. Tijdens de spits rijden er extra pendelbussen. Vanaf 22.00 uur rijden er minder busjes, het zou kunnen dat u dan iets langer moet wachten.

Er is ook vervoer voor gehandicapten beschikbaar. Een rolstoelbusje pendelt tussen de pleinen en Zoetermeer-Oost. Als u hier gebruik van wilt maken, kunt u dit aangeven bij de chauffeur van de gewone pendelbus. Hij geeft aan de chauffeur van het rolstoelbusje door aan welke zijde van het station (Driemanspolder of Rokkeveen) het busje nodig is. Ook hier geldt dan een wachttijd van ongeveer 10 minuten.