Donderdag 15 februari start er bij inZet Oosterheem een nieuwe Do In yogales. Do In yoga is een bewegingsleer die voor alle leeftijden toegankelijk is. U hoeft niet lenig te zijn! Deze vorm van yoga is een ontspannen training gericht om fit, lenig flexibel te worden en te blijven.

Door het beoefenen van Do In yoga zal het uw lichaamshouding verbeteren, uw spieren versoepelen, de ademhaling verdiepen, uw weerstand verbeteren, uw vitaliteit bevorderen en het lichaam ontstressen. Door middel van strekkingen, ademhalingsoefeningen en kracht opbouwende oefeningen ontstaat er ook meer lichaamsbewustzijn. De les wordt verzorgd door de ervaren yogadocente Antoinette Kral. Het is een yogales met een lach die lichaam en geest goed doet!

De les wordt gegeven bij inZet Oosterheem, Zanzibarplein 5. Op donderdagochtend van 11.10 tot 12.10 uur. Kosten: € 15,10 per maand. Deelname met de ZoetermeerPas is mogelijk. U bent van harte welkom voor een gratis proefles.

Aanmelden en/of meer informatie bij Liza Soffner, sociaal makelaar Oosterheem. Telefoon: 088-0234246, e-mail: l.soffner@inzet-indewijk.nl.

Bron: inZet