De Spraakmakers organiseren in Oosterheem tal van activiteiten om inwoners van de wijk met elkaar in contact te laten komen. De Spraakmakers is een samenwerking tussen Wijck, InZet, Perron, Gro-Up Buurtwerk en de gemeente Zoetermeer.

Als Spraakmakers willen wij graag mooie activiteiten organiseren: mét en vóór bewoners. Maar dat kunnen wij niet alleen! Meedenken, meepraten of meedoen kan altijd. Heeft u een goed idee? Of wilt u contact met de Spraakmakers? Stuur een mailtje aan: oosterheem@zoetermeer.nl.

Wijck

Wijck organiseert activiteiten waarin ontmoeten, plezier en kunst & cultuur (mee)maken centraal staan. Cultuur wordt naar de wijk gebracht, zodat iedereen kan genieten van dans, muziek, theater, beeldende kunst of fotografie.
Website: wijck-zoetermeer.nl

Gro-Up Buurtwerk

Buurtwerk biedt hulp, ruimte en middelen. Met een team en een verbindende aanpak werkt Buurtwerk aan het welzijn van jongeren en volwassenen waarbij ze de kracht van de buurt maximaal benutten.
Website: www.gro-up.nl

InZet

inZet is de centrale organisatie voor zorg, welzijn en advies bij opvoeding in Zoetermeer. InZet verbindt professionals, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers, mantelzorgers en inwoners (jong en oud) in de wijk met elkaar.
Website: www.inzet-indewijk.nl

Perron Oosterheem

Perron is een gastvrije ontmoetingsplek voor iedereen in Oosterheem en biedt voor jong en oud een gezellige en veilige omgeving. Perron werkt vanuit een christelijke levensovertuiging.
Website: www.perronoosterheem.nl

Gemeente Zoetermeer

De gemeente biedt alle wijken in Zoetermeer mogelijkheden om de buurt samen gezond en fijn te maken. In Oosterheem doen we dat door te luisteren naar de ruim 23.500 inwoners, betrokken te zijn en waar nodig een steuntje in de rug te geven. Kijk op oosterheem.zoetermeer.nl voor alle activiteiten en mogelijkheden in uw wijk.

Blijf op de hoogte! Wilt u op de hoogte blijven van de alle activiteiten die de Spraakmakers organiseren. Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Oosterheem via www.zoetermeer.nl/nieuwsbrieven.

Logo Spraakmakers Oosterheem