Speelmeer organiseert in de schoolvakanties activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Ontdek bij Speelmeer een wereld vol spelplezier en avontuur met het verrassend grote aanbod aan activiteiten in de schoolvakanties. Hier ontmoet je niet alleen leuke vriendjes en vriendinnetjes, maar hier doe je samen aan sport, spel en knutselen en beleef je nieuwe ervaringen. Elke vakantie heeft een nieuw thema, waardoor er elke keer weer een spannend avontuur op jou wacht.

Iedere Speelmeer activiteit is een feestje!

Wat heeft Speelmeer voor jou in petto? Alle activiteiten zijn altijd gevuld met plezier en verrassingen. En met het Speelmeer Vakantieboekje (beschikbaar in de zomer van 2024) hoef je je in de zomer geen moment te vervelen. Boordevol ideeën voor leuke, leerzame, sportieve, creatieve en (vaak) gratis activiteiten. Leerlingen van de basisschool ontvangen het boekje eind juli op school.

Doe ook mee en ontdek het plezier van Speelmeer Zoetermeer. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar bieden wij een onvergetelijke vakantie vol avontuur en spelplezier.

Feest in de zomervakantie

Speelmeer bestaat 25 jaar! Dat gaan we groot vieren in de laatste week van de vakantie! Maar ook in de andere weken van deze zomervakantie is er weer van alles te beleven in Zoetermeer. Ontdek de leukste activiteiten speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in het Speelmeerboekje.

Organisatie

Speelmeer wordt georganiseerd door de gemeente Zoetermeer, afdeling Vrije Tijd. De organisatie en de uitvoering van de Speelmeer activiteiten is alleen mogelijk dankzij de medewerking van vrijwilligers en inzet van verenigingen.