Banner scale booster: Foto man met tekst 'Stel dat je ineens connecties kunt leggen die je al heel lang zou willen hebben?'

Heeft u een startup of scale-up in Zoetermeer? Vergroot dan nu uw kansen op succes en groei met scale booster. Met scale booster maakt u slim gebruik van de aanwezige kennis, expertise en ondernemersnetwerken in Zoetermeer en de regio, zodat uw bedrijf alle ruimte krijgt om te groeien. Het scale booster team komt graag met u in contact, want de gemeente Zoetermeer hecht veel waarde aan een bloeiend bedrijfsleven.

Op maat voor IT

Startups in de IT-sector profiteren van de voordelen van advies op maat en kennis binnen een groot IT-cluster op het Dutch Innovation Park en de IT-opleiding van de Haagse Hogeschool (HHS) en MBO-Rijnland in de Dutch Innovation Factory. Meer informatie: scalebooster.nl/nl/it-startup(externe link)

Altijd een werkplek

Tijdelijk of voor een paar dagen per week een werkplek nodig? In Zoetermeer kunt u terecht op verschillende flexwerkplekken. Meer informatie: scalebooster.nl/nl/flexplekken(externe link)

Activiteiten voor start- en scale-ups

Is uw startup of scale-up klaar voor de volgende stap? Met de evenementen, workshops en netwerken op scalebooster.nl/nl/startup(externe link) benut u alle potentie.

Startende ondernemers op weg

Als opschalen niet uw ondernemersdroom is, dan vindt u op scalebooster.nl/nl/starten(externe link) informatie die speciaal gericht is op enthousiaste ondernemers als u.

Accountmanager start- & scale-ups

Bent u een ondernemende start- of scale-up en staat u voor bepaalde uitdagingen? Dan maakt Irma de Graaff graag kennis met u. Zij heeft jarenlange ervaring als ondernemerscoach, een netwerk met de juiste kennispartners en actuele kennis van relevante regelingen, activiteiten en bijeenkomsten die zij met alle plezier inzet voor u, ondernemer met groeiambitie. Neem gerust contact met haar op, dan bekijkt ze samen met u hoe ze uw onderneming verder kan helpen.

Irma de Graaff, telefoon: 06-25707797 of laat hier een bericht(externe link) achter.

Geef een boost aan uw succes! www.scalebooster.nl(externe link)

Via het scale booster programma werkt de gemeente Zoetermeer samen met bedrijven en intermediairs in het (regionale) start- & scale-up ecosysteem en ondersteunt initiatieven gericht op het stimuleren van innovatie en groei bij ondernemingen in de sterke economische sectoren in Zoetermeer, te starten in de IT-sector.

Via scalebooster ondersteunen we dienstverlening gericht op:

  • Ontwikkelen van ondernemersvaardigheden
  • Groei van de onderneming
  • Financieringsmogelijkheden
  • Stimuleren van relevante zakelijke netwerken

Wij komen ook graag in contact(externe link) met initiatieven en organisaties die een bijdrage kunnen leveren aan versterking van het (regionale) ecosysteem voor start- en scale-ups.