Organisaties

 • Jongeren Informatie Punt (JIP)(externe link)
  Bij het Jongeren Informatie Punt (JIP) is geen vraag te gek. Bij het JIP kunnen jongeren van 12 tot 27 jaar terecht met al hun vragen over gedachtes en gevoelens. Je kunt een afspraak maken via de website, bellen of een bericht sturen via WhatsApp. Ook zonder afspraak kun je van maandag t/m donderdag binnenlopen van 13.00 tot 17.00 uur.
 • Gro-up Jeugdhulp voor jongeren(externe link)
  Soms loop je even vast en heb je extra hulp nodig om verder te kunnen. Bij Gro-up jeugdhulp en jongerenwerk kun je rekenen op steun. Samen maken jullie een plan en gaan jullie aan de slag. Positief en lekker actief.
 • Jong Perspectief(externe link)
  Jong Perspectief helpt kinderen en jongeren van 6 tot 24 jaar te bouwen aan een toekomst met perspectief. Je wilt het beste uit je leven halen, maar dat lukt niet altijd even makkelijk. Er zijn mensen die voor jou tijd willen vrijmaken. Mensen met geduld en begrip voor jouw situatie. Het zijn volwassen vrijwilligers die jou vanuit hun eigen levenservaring een steuntje in de rug willen geven.
 • Stichting Epic Youth(externe link)
  Ben je geïnteresseerd in de digitale wereld en wil je daarin samenwerken met andere jongeren? Bij Epic Youth laten ze jongeren het potentieel van de digitale wereld ontdekken.
 • BESEF FF(externe link)
  Wil jij niet alleen jezelf, maar ook andere jongeren helpen? BESEF FF is een organisatie voor én door jongeren. Samen zorgen zij ervoor dat jongeren daadwerkelijk een stem krijgen en daarmee gezien en gehoord worden.
 • Wijck Zoetermeer(externe link)
  Hou jij van kunst en cultuur? Dan ben je bij Wijck aan het goede adres. Zij organiseren verschillende activiteiten waarin ontmoeten, plezier en kunst & cultuur (mee)maken centraal staan. Ook jouw eigen ideeën over kunst en cultuur zijn welkom, samen met Wijck kun je kijken of jouw idee kan worden uitgevoerd in de wijk.
 • Kantjeboord Lifestyle(externe link)
  Kantjeboord Lifestyle geeft talenten en subculturen die onder de radar leven een podium. Zij organiseren activiteiten zoals straatvoetbal en basketbal competities, maar helpen je ook met netwerken. Bijvoorbeeld bij het zoeken naar een creatieve stageplek. Ook ondersteunen zij jongeren bij het opzetten van je eigen kleidinglijn, merchandise voor muziektalenten, sport en dansstudio's.
 • Green Impact Network(externe link)
  Vind jij het leuk om je bezig te houden met een groene duurzame leefomgeving? Green Impact Network is een groen jongerennetwerk in Zoetermeer.
 • Meerpunt Zoetermeer(externe link)
  Ben jij (alleenstaande) ouder? Heb je vragen of hulp nodig bij het opvoeden? Dan kun je terecht bij Meerpunt Zoetermeer. Je kunt langslopen bij het inlooppunt (Stadhuisplein 1), bellen, e-mailen of WhatsAppen.

Anoniem chatten

Vind je het nog te spannend om met iemand over te praten over je gevoelens? Je kunt ook anoniem chatten of bellen met verschillende organisaties.

 • Alles oké(externe link)
  Alles oké is er speciaal voor jongeren van 18 tot 25 jaar. Je kunt er anoniem chatten of bellen.
 • @Ease(externe link)
  @Ease is er speciaal voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Je kunt anoniem chatten.