© Zoetermeer

Dit is de officiële website van de gemeente Zoetermeer. De gemeente Zoetermeer is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan om de informatie actueel en juist te houden.

Heeft u suggesties voor verbeteringen? Opmerkingen? Ziet u informatie die niet correct is? We stellen uw melding op prijs. Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contactformulier

Copyright

De gemeente Zoetermeer behoudt zich het auteursrecht voor op informatie die via www.zoetermeer.nl wordt verstrekt, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal.

Verspreiden van de informatie voor niet-commerciële doelen is toegestaan op voorwaarde van bronvermelding. Verspreiden van de informatie voor commerciële doelen is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van de gemeente Zoetermeer. Wilt u meer weten over het gebruik van het materiaal? Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Contactformulier

Het auteursrecht van informatie op andere websites, waar www.zoetermeer.nl naar verwijst, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina's of bij de eigenaar van de op deze pagina's getoonde informatie of beelden (bijvoorbeeld handelsmerken en logo's). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij de eigenaren.