Mis niets, kom op de fiets!

De 112 Veiligheidsdag wordt doorgaans goed bezocht. Dit leidt tot drukte op de parkeerplaatsen in het Van Tuyllpark en op de route naar SilverDome toe. We vragen u dan ook om zoveel mogelijk op de fiets te komen. De fietsen kunt u stallen aan de voorzijde van het SilverDome (de zijde van het Máximaplein) of bij het voormalige Dutch Water Dreams.

Openbaar vervoer

Ook met de RandstadRail is de 112 Veiligheidsdag goed te bereiken. Met tram 4 reist u naar halte Zoetermeer Van Tuyllpark. Vanaf deze halte is het ongeveer 10 minuten lopen.

Toch met de auto?

De parkeermogelijkheden in het Van Tuyllpark zijn beperkt. Dit komt ook doordat er bij de sportverenigingen op 10 juni een gewoon wedstrijdprogramma is. Vermijd de drukke aanrijroute en de beperkte parkeermogelijkheid. Parkeer uw auto bij de Bleiswijkseweg. Het parkeerterrein bij de Dutch Innovation Factory en Siemens is speciaal opengesteld voor de bezoekers van de 112 Veiligheidsdag. Er staan verkeersregelaars om u de weg te wijzen. Via een directe looproute door het Van Tuyllpark, komt u na 10 minuten bij het evenemententerrein van SilverDome.