Bent u actief bezig met verduurzaming én vindt u het leuk om anderen te helpen met het energiezuiniger maken van hun woning? Word dan energiecoach en meld u aan voor de gratis training, georganiseerd door de Zoetermeerse Energiecoöperatie (DEZo) en het Energieloket Zoetermeer.

Wat doet een energiecoach?

Met uw opgedane kennis en enthousiasme als energiecoach, laat u bewoners kansen en mogelijkheden zien om energie te besparen. U helpt ze te ontdekken welke energiebesparende maatregelen het best passen in hun woning én u stimuleert ze zelf de woning te verbeteren met kleine of grote duurzame stappen. Het is natuurlijk fijn om in uw eigen wijk of buurt energiecoach te zijn, maar ergens anders in de stad kan ook. Geen zorgen: u hoeft natuurlijk niet alles over energie en besparende maatregelen zelf te weten. Voor advies en woningscans gaat u altijd samen met een collega-coach op pad!

Na uw bezoek als energiecoach hebben bewoners een helder stappenplan voor de verduurzaming van hun woning en weten zij waar ze bijvoorbeeld op moeten letten bij het aanvragen van offertes.

Meld u aan!

Mail Peter van Oppen van DEZo, via peter.van.oppen@dezo.eu voor een intakegesprek. Ook voor vragen kunt u Peter een mailtje sturen of kijk op energieloketzoetermeer.nl/energiecoach-worden-in-zoetermeer(externe link).

Training voorjaar 2024

Dinsdag 19 en 26 maart, 2, 9 en 16 april
Tijd: van 10.00 tot 13.00 uur (met lunch)
Locatie: De Kapelaan, Nicolaasplein 2, Zoetermeer