Win een sportshirt met Rondje Gezond!

Bewegen en ontmoeten in de buitenlucht? Doe mee met Rondje Gezond, de beweegroute waar u  elkaar tegen komt. 

U komt langs plekken en groene randen van de wijken Driemanspolder, Meerzicht en Entree. Op de route maakt u gebruik van het straatmeubilair in de omgeving en van beweegtoestellen.

Samen of alleen

Maak uw sportieve teamgenoten of vrienden enthousiast samen Rondje Gezond te doen. Of kom met z’n tweeën of alleen. Het maakt niet uit wat uw leeftijd of sportniveau is. Kies de oefeningen die passen bij uw niveau en doelen. Volg de gemarkeerde stoeptegels en doe de KWIEK-beweegroute met eenvoudige oefeningen om je balans, kracht en uithoudingsvermogen te trainen. Werkt u zich  liever goed in het zweet? Dan is er de QR-route met creatieve, uitdagende oefeningen voor de ultieme street workout. Het begin- en eindpunt van de route is onderaan bij de Nelson Mandelabrug op de Boerhaavelaan. Begint u uw rondje liever op een ander punt, dat kan natuurlijk ook.

Win een Entree sportshirt!

Maak tijdens uw Rondje Gezond een foto, deel deze op Instagram en/of Facebook en maak kans op een sportshirt van Entree. Tag en volg onze Entree accounts: Instagram: @entree_zoetermeer of Facebook: @EntreeZoetermeer.

U heeft tot 1 juli de tijd om uw spontaanste en sportiefste foto te delen. Op 8 juli maken wij de drie winnaars bekend.

Meer weten over Rondje Gezond?

Kijk op www.entreezoetermeer.nl/rondjegezond.