Sportloket

Home > Vrije tijd > Sportloket

Sportloket

Coronavirus

Vanwege de landelijk ingestelde coronamaatregelen gaan de sport- en spelinstuiven georganiseerd door de Combinatiefunctionarissen Sport niet door.

Wat kan nu wel?

Kinderen, jongeren en volwassenen mogen nu weer sporten in de openbare ruimte. Dat kan alleen, in teamverband of met meer mensen samen. Ook zwembaden mogen onder voorwaarden weer open. Daarbij moet iedereen wel de landelijke richtlijnen volgen. Hygiëne is belangrijk en voor jongeren vanaf 13 jaar en volwassenen geldt nog steeds de anderhalve meter afstand. Bekijk hier een overzicht van de activiteiten per wijk.

Sportaanbieders mogen de openbare ruimte gebruiken voor sportactiviteiten. Daarnaast kunnen sportaanbieders een aantal plekken reserveren om te sporten. Dit kan via sportloket@zoetermeer.nl. Hierbij moeten ze aangeven waar, en wanneer ze de activiteit willen geven en hoeveel deelnemers ze verwachten.

Het belangrijkste is: houdt rekening met elkaar, houdt afstand en vermijd drukte.

Over het Sportloket

Of u nu inwoner bent van Zoetermeer, sportaanbieder, ondernemer, organisatie of instelling, voor al uw vragen op sportgebied en sporttak overstijgende vragen kunt u bij het Sportloket terecht. Van individuele vragen over het beoefenen van een sport, tot specifieke vragen om ondersteuning van de sportvereniging.

Hebt u een vraag?

Bel 14 079 of maak gebruik van het contactformulier.

Meer informatie