Sportaanbod Zoetermeer

Home > Vrije tijd > Sportloket > Sportaanbod Zoetermeer

Sportaanbod Zoetermeer

Wie wil sporten, kan in Zoetermeer zijn hart ophalen. Er zijn veel sportverenigingen en sportorganisaties actief waar u recreatief kunt sporten of in competitieverband. Zoetermeer heeft bovendien twee zwembaden. Ook zijn er speciale activiteiten voor kinderen en gehandicapte sporters.

 • Kom buiten spelen met Zoetermeer Sport!

  In alle wijken kunnen kinderen tot en met 12 jaar gratis komen sporten. Kijk in het schema wanneer we bij jou in de buurt staan en doe gezellig mee!

  Lees meer
 • Aangepaste sporten

  Gemeente Zoetermeer en Fonds Gehandicaptensport zetten zich in voor een beter en groter sportaanbod voor mensen met een handicap en meer aandacht voor gehandicaptensport in het algemeen. Het doel is om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken. Pas als iedereen met een handicap kan sporten is voor ons de wedstrijd gewonnen.

  Bekijk hier het overzicht van sportaanbieders in Zoetermeer met aanbod voor mensen met een beperking.

  Heeft u vragen? Mail dan naar aangepastesporten@zoetermeer.nl

 • Kennismakingscursussen

  Bent u op zoek naar een sport die bij u past? Of wilt u eens een nieuwe sport proberen? Bij een kennismakingscursus kunt u tegen een aantrekkelijk tarief een sport proberen die u leuk lijkt.

  Lees meer
 • Seniorensport

  Sporten is voor iedereen en ook voor u is er een passende sport in Zoetermeer te vinden. Diverse sportaanbieders hebben een speciaal aanbod voor senioren. In dit aanbod zitten ook genoeg mogelijkheden als u minder valide bent.

  Lees meer
 • Sportaanbieders in Zoetermeer

  In Zoetermeer zijn een groot aantal sporten op zowel recreatief als competitief niveau mogelijk.
  Bekijk hier een overzicht van de mogelijkheden.

 • Zwembaden in Zoetermeer

  Zoetermeer heeft twee zwembaden waar alle zwemsporten beoefend kunnen worden.
  Meer informatie: www.zoetermeer.nl/zwembaden

 • Combinatiefunctionarissen Sport

  Een Combinatiefunctionaris Sport is de verbindende schakel tussen de school, de sportvereniging en de wijk. De Combinatiefunctionaris Sport organiseert, coördineert en biedt ondersteuning aan scholen en sportverenigingen. Elke wijk heeft een Combinatiefunctionaris Sport die verantwoordelijk is op het gebied van sport en bewegen voor dit deel van de stad.

  Lees meer
 • Sportorganisatie op Sportloket? Meld u aan

  U kunt uw sportorganisatie op laten nemen in het Zoetermeerse Sportloket. Zo'n 900 keer per maand bezoeken mensen het Sportloket via internet. Veel van deze gebruikers zijn op zoek naar adresgegevens van sportorganisaties.

  Via het online formulier Gegevens sportaanbieders geeft u uw gegevens door.