Nationale Sportweek 2017

Home > Vrije tijd > Sportloket > Nationale Sportweek 2017

Nationale Sportweek 2017

logo Nationale Sportweek 2017

Ik neem je mee!

Sporten is hartstikke leuk en gezond. Daarom is het belangrijk om mensen aan het sporten te krijgen en te houden. Tijdens de Nationale Sportweek vinden er in Zoetermeer en in het hele land bijzondere en spectaculaire sportactiviteiten en evenementen plaats. Dit jaar is de sportweek van zaterdag 9 tot en met 17 september 2017. Tijdens deze week krijgen alle Zoetermeerders de kans om een nieuwe of andere sport uit te proberen. Zowel voor jong als oud valt er genoeg te beleven.

Sportieve opening

Zaterdag 9 september is de opening van de Sportweek op de Markt. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn er spectaculaire demonstraties en om 13.00 uur geeft wethouder Margreet van Driel de officiële aftrap.

Bezoek de zorg- en sportmarkt en ontdek welke sportverenigingen er allemaal in Zoetermeer zijn en leer meer over gezond sporten. Het is meteen mogelijk om uzelf in te schrijven voor de kennismakingscursussen, waarmee u eenvoudig kunt kijken of een sport- of vereniging bij u past.

In onderstaand overzicht ziet u hoe laat welke demonstratie begint. Bent u erbij?

Activiteiten tijdens de Sportweek

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten in onderstaand document.

Waarom de Nationale Sportweek?

De Nationale Sportweek is dé sportweek van het jaar waarin sport in Nederland extra aandacht krijgt. In deze week kan iedereen ervaren wat er allemaal mogelijk is op sportief gebied in Zoetermeer. De week wordt georganiseerd door NOC*NSF, de gemeente Zoetermeer en diverse partners zoals Ayers Rock, Move4life Fitness en Health, McDonald's, Postiljon Zoetermeer, SnowWorld, het ROC ID College, Attractiecentrum Zoetermeer, Dekker Zoetermeer en SilverDome.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de sportweek of bijdragen eraan?
Neem dan contact op met het Sportloket via telefoonnummer 14 079 of maak gebruik van het contactformulier.