Activiteiten in de vakantie

Home > Vrije tijd > Activiteiten in de vakantie

Activiteiten in de vakantie

Lentekriebels in de voorjaarsvakantie!

Van een lentebloemenslinger maken bij speelboerderij Het Buitenbeest tot voetballen in de grote voetbalboarding bij Speelmeer. Van klimmen en klauteren bij de MEGA Sport- en spelinstuif tot lammetjes aaien en knutselen bij stadsboerderijen De Weidemolen en De Balijhoeve. Beleef ook 'Lentekriebels' in de voorjaarsvakantie!

Vind je het leuk om een tulp of een bijtje te knutselen en een leuke film te kijken? Stap dan het activiteitencentrum binnen van speelboerderij Het Buitenbeest. Wil je het liefst de boer helpen, geef je dan op voor 'dagje boerderij'. Ben je het liefst buiten? Trek dan je laarzen aan en struin over het boerenerf van stadsboerderijen De Weidemolen en De Balijhoeve en bij de boerderij speelboerderij Het Buitenbeest. Knuffel een konijn of een koe en geef jouw lievelingsdier een klapzoen! Wist je dat er biggetjes en lammetjes geboren zijn?

Hou je van taarten bakken? En vind je het leuk om met een team voor de titel 'Beste bakkers' te gaan? Meld je dan aan voor 'Heel de speelboerderij bakt' bij Het Buitenbeest.

Ook bij Speelmeer krijg je op donderdag 28 februari, in sportcentrum De Veur 'Lente kriebels!'

Sport je graag of speel je graag in de natuur? Doe dan mee met het MEGA sport- en spelinstuif, het voetbaltoernooi Sweetlake Youth Cup en geef je op voor Natuursprong! De Combinatiefunctionarissen Sport staan voor je klaar, met een sportief programma!

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan de folder via www.zoetermeer.nl/vakantiefolder.

Papieren folder

De vakantiefolder is aan basisschoolkinderen uitgedeeld. Niet ontvangen? De folder is op te halen bij speelboerderij Het Buitenbeest, de stadsboerderijen of het Stadhuis-Forum.