Activiteiten in de vakantie

Home > Vrije tijd > Activiteiten in de vakantie

Activiteiten in de vakantie

Een actieve en avontuurlijke zomervakantie!

Yes! Het is zomervakantie. Dat betekent even geen school en dat je met je vriendjes en vriendinnetjes 6 weken lang een actieve en avontuurlijke zomer kan vieren!

Kom knutselen, spelen, lopen over het boerenerf en geef onderweg alle dieren een knuffel op speelboerderij Het Buitenbeest, stadsboerderijen De Balijhoeve en De Weidemolen. Draai een dagje mee als boer of boerin op De Balijhoeve en speelboerderij Het Buitenbeest.

Speelboerderij Het Buitenbeest organiseert extra activiteiten zoals 3 verrassende zomeravonden, hutten bouwen en ook komt de Technobielbus langs.

Heb je groene vingers en wil je zelf goudsbloemzalf, een bloemstukje en kruidenazijn maken? Kom dan op woensdag naar wijktuin Rokkeveen.

Wat is er niet heerlijker dan lekker lang sporten en spelen: dat kan bij Sport & Spel! Ga mee op avontuur in het Balijbos met Natuursprong, kom op het Noord Aa strand beachsporten spelen bij Zoethout on the beach. Wil je toch liever binnensporten, dan is Sport4you iets voor jou.

Het blijft tot de allerlaatste week leuk met 'Toekomstdromen bij Speelmeer!'. Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus is het een groot feest in sportcentrum De Veur.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alle activiteiten via www.zoetermeer.nl/vakantiefolder.

Inschrijfformulieren voor activiteiten speelboerderij Het Buitenbeest

De formulieren zijn in pdf-formaat.

Kijk ook eens op www.stadsboerderijen.org.