Wildbrei Café is van start! Het volgende Wildbrei Café is op 13 december van 15.00 tot 16.30 uur bij Skills 11, Zanzibarplein 11.

Woensdag 8 november is in Oosterheem een mooie start gemaakt met het Wildbrei Café. Op de locatie van gro-up buurtwerk kwamen een aantal enthousiaste dames voor de eerste keer bijeen voor de kennismaking van het nieuw op te zetten Wildbrei Café. Initiatiefneemster Gerda vertelde uitgebreid over wat je met wildbreien allemaal zou kunnen doen in de wijk. De aanwezigen zaten ook vol met ideeën en er kwamen allerlei leuke eigen plannen op tafel. We hebben ons laten inspireren door de mooie voorbeelden en plaatjes die online en offline te vinden waren. En niet geheel onbelangrijk... het eerste idee is geboren voor een wildbrei kunstwerkje in de wijk: het fietsenrek bij Enjoy Life.

Er is meteen een appgroep aangemaakt. Ieder gaat thuis lekker aan de slag om breisels, haaksels, vlechten en dergelijke te maken. We hebben afgesproken om maandelijks bij elkaar te komen. De volgende bijeenkomst van het Wildbrei Café is op woensdag 13 december van 15.00 tot 16.30 uur, bij gro-up buurtwerk aan het Zanzibarplein 11. Dan gaan de eerste breisels daadwerkelijk gemaakt worden en daar kunnen uiteraard nog veel meer mensen 'aanhaken'. Bent u er volgende keer ook bij? De koffie/thee staat klaar!

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar carla@wijck-zoetermeer.nl of verabogers@gro-up.nl.

Bron: Wijck(externe link)