Op zaterdag 24 juni vond de 16e editie van de Veteranenavond in Zoetermeer plaats. Tijdens de Veteranenavond werden Zoetermeerse veteranen bedankt die zich, nu en in het verleden, hebben ingezet voor vrede. Ondanks de hoge temperaturen waren veel bezoekers, jonge en oude veteranen aanwezig. De feestelijke avond was gevuld met een uitgebreid programma, waaronder een defilé van historische en moderne militaire voertuigen.

Op de Markt was er genoeg te doen voor jong en oud. Kinderen werden geschminkt en konden zich verkleden met militaire uniformen. The Band of Liberation & Pipes Armyband gaf een optreden samen met de uit Oekraïne afkomstige sopraan Nataliia Cioban. Na aankomst van het defilé op de Markt, werden de veteranen hartelijk verwelkomd door burgemeester Bezuijen. Daarna kon iedereen de militaire voertuigen bekijken en ermee op de foto. Wij hopen iedereen volgend jaar terug te zien en, naast oude veteranen, nog meer jonge veteranen te mogen ontmoeten!

Hieronder vindt u enkele foto’s van de Veteranenavond 2023. Alle foto's van deze avond zijn te vinden op www.patriciareports.com/2023/06/25/veteranendag-2023-in-zoetermeer(externe link).