De GGD testlocatie aan de Denemarkenlaan is gesloten. Sinds 1 november 2021 kan iedereen zich laten testen op corona bij de nieuwe plek aan de Eleanor Rooseveltlaan 3.

Het is op de begane grond in het voormalige Rabobank kantoorpand. De nieuwe testlocatie is net als de vorige plek van maandag tot en met zondag van 8.30 tot 16.30 uur geopend. U kunt alleen op afspraak langsgaan.

De Eleanor Rooseveltlaan is goed per auto en per fiets bereikbaar. U kunt de auto gratis voor de deur parkeren en dan naar binnen lopen. Zo gaat het ook bij de testlocaties in Delft en Rijswijk. Op dit moment zijn er 8 plekken in de regio Haaglanden waar inwoners zich kunnen laten testen.

Omdat de verhuizing zo snel is gebeurd, hebben we geen bewonersbrief gestuurd naar omwonenden. Heeft u een vraag of een klacht over de verhuizing van de teststraat? Mail dan naar corona.klachten@ggdhaaglanden.nl of bel de GGD Haaglanden op 088-3550100.

Wanneer u koorts heeft of klachten zoals hoesten of keelpijn is het belangrijk dat u zich bij de GGD laat testen op het coronavirus. U kunt elke dag een afspraak maken via telefoonnummer 0800-1202 of via:

www.coronatest.nl(externe link)