Wijksportvereniging

De Wijksportvereniging is een sportvereniging in de wijk. De verenigingen komen naar de wijk en dus kunnen de kinderen direct na schooltijd en dichtbij school of huis sporten! Ze krijgen les van ervaren clubtrainers, worden lid van de sportvereniging en krijgen wekelijks training. Uiteindelijk kunnen ze ook meespelen in de gewone competitie!

Wilt uw kind meedoen aan (een van) de activiteiten van de Wijksportvereniging? Meld hem of haar dan aan via een mail naar wijksportvereniging@zoetermeer.nl. Vermeld hierin de naam van uw kind, de school, leeftijd en de sport(en) waaraan hij of zij wil deelnemen. U kunt ook direct langskomen bij de activiteit en daar de inschrijving in orde maken. Bij sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Bij alle wijksportverenigingen kunt u de ZoetermeerPas gebruiken.

Zoethout

Zoethout, dat zijn sport- en spelactiviteiten bij jou 'om de hoek'. Je kunt er sport- en spelmaterialen lenen en er is een combinatiefunctionaris aanwezig om de activiteiten te begeleiden.

Waar kun je meedoen aan Zoethout:

  • Zanzibarplein (Oosterheem)
  • Binnenpark naast De Sniep (Buytenwegh De Leyens)
  • Castellum (Palenstein)
  • Fivelingo (grasveld bij IKC De Piramide)

Zoethout vindt buiten plaats en is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Meedoen is gratis.

Wanneer zijn de activiteiten?

Bekijk het schema