Van 17 t/m 25 februari 2024 is het voorjaarsvakantie. Ook deze vakantie is er voor kinderen weer van alles te beleven in Zoetermeer!

Ga voor een sportieve, vrolijke én gezellige vakantie met verschillende (glow in the dark) activiteiten. Speelmeer on tour neemt je mee Funzone of Bounce Valley of doe mee met de MEGA Sport- en Spelinstuif Glow in the dark. Daarnaast kun je meedoen met de Ouder-peutergym, het Meiden Event, Ontdek je talent en Sport en Spel. En om het compleet te maken kun je een bezoekje brengen aan de voorjaarsvakantie activiteiten op Speelboerderij Het Buitenbeest in 'glow in the dark' thema.

Bekijk de vakantiefolder

Benieuwd wat er nog meer de te doen is en wil je meer informatie over de activiteiten? Bekijk dan snel de hele vakantiefolder op www.zoetermeer.nl/vakantiefolder. Basisschoolleerlingen ontvangen tussen 7 en 9 februari ook een voorjaarsvakantie folder op school.

Activiteiten in de schoolvakanties

Iedere schoolvakantie organiseert de gemeente activiteiten speciaal voor kinderen en jongeren. Meedoen is gratis of kan tegen een klein bedrag. Zo hoeft niemand zich te vervelen!