Zomervakantie 2019

Speelmeer 20 jaar!

Van 26 t/m 30 augustus 2019

in Sportcentrum De Veur

Van 26 t/m 30 augustus staat sportcentrum De Veur van 10.00 - 16.00 uur op weer op zijn kop. Houdt jij van een feestje? Kom dan naar de Veur en vier de verjaardag met ons mee!

Wat kost het?

De toegang voor een dag Speelmeer is voor kinderen en volwassenen € 3,10. U kunt met uw pinpas betalen of contant betalen. In dat geval graag gepast betalen. Kinderen van 4 t/m 12 jaar oud met een ZoetermeerPas hebben op vertoon van deze pas én tegen inlevering van cheque nr. 8 gratis toegang. Geen ZoetermeerPas? Gebruik dan de korting bon uit hetSpeelmeerPaspoort op bladzijde 17.

Een hele week feest! Speelmeer bestaat al 20 jaar! Dat vieren we natuurlijk. Vier jij dat met ons mee? Elke dag sporten, spelen, voetballen in een voetbalboarding, klimmen op een klauterbaan en springen op luchtkussens. Er zijn de hele week weer leuke en spannende activiteiten. Bij de crea-afdeling je creatieve talenten laten zien, wat je daar knutselt mag je natuurlijk mee naar huis nemen. Je kunt elke dag een speurtocht volgen, spelen op de Wii of meedoen met diverse workshops, zoals clinics van sportverenigingen, de kookworkshops, creatieve workshops en nog veel meer. Maar ook kun je meedoen met bingo of wedstrijdjes en gekke spelletjes spelen bij de Speelmeer4kidzzzPresentator, waarbij je leuke prijsjes kunt winnen of speel een computerspel van 2 Quest entertainment met een groep tegelijk.

Doe mee met een kleurwedstrijd waarmee je een prijsje kunt winnen. Om 14.00 uur wordt per leeftijdsgroep een prijsje uitgereikt en aan het eind van de week een grote prijs.

Voor de jongste kinderen (4 t/m 6 jaar) is er een programma in de Doezelhoek met filmpjes, een speciaal knutsel programma, een luchtkussentje en spelletjes.

Op maandag en vrijdag is Picnic aanwezig met een leuke en lekkere aanvulling op het programma. Met mooi weer word je nat met de waterspelletjes op het buitenterrein en kun je iets lekkers maken boven een vuurtje. Of een panna scoren in de pannakooi. Iedere dag eindigen we met een bijzondere activiteit, een theatervoorstelling of kinderdisco. Naast deze onderdelen is er dagelijks een aanbod van nieuwe, spannende, verrassende, avontuurlijke, feestelijke en creatieve activiteiten. Kijk voor een indruk van het programma op de volgende bladzijdes van dit SpeelmeerPaspoort.

Let op!

Nieuwe regel! Dit jaar is er een aangepast zwembadprogramma. In verband met de veiligheid mogen alleen kinderen met minimaal zwemdiploma A zwemmen. Hierop kunnen wij geen uitzonderingen maken. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de Speelregels bij Speelmeer op www.speelmeer.nl

En verder;

Lever woensdag 28, donderdag 29 of vrijdag 30 augustus het “Speelmeer rapportcijferformulier” (bladzijde 15 en 16) in bij de speurtochtkraam in sportcentrum De Veur. Misschien word jij wel de winnaar van één van de mooie prijzen. Doe dat tegelijk met de bon van bladzijde 17. Daarmee kun je een keer grabbelen in de Speelmeer Grabbelkist!