Kindercarrousel taal in Rokkeveen

Home > Rokkeveen > Nieuws Rokkeveen > Kindercarrousel taal in Rokkeveen

Kindercarrousel taal in Rokkeveen

RSS

Na een succesvol programma van de Kindercarrousel taal in de zomervakantie, maken we nu een doorstart. Elke maandagmiddag tijdens de schoolweken is er van 16.00 tot 17.00 uur voor kinderen van 4 t/m 8 jaar de Kindercarrousel. Inloop is vanaf 15.45 uur met een limonade en lekkers.

Dit gezamenlijke initiatief van de VoorleesExpress, de bibliotheek en Piëzo wordt gehouden in de bibliotheek van Rokkeveen. We starten met voorlezen. Én kinderen lezen zelf ook graag voor! Daarna gaan we iets leuks knutselen of we doen een leuke activiteit met elkaar. Ook is er veel ruimte voor woordspelletjes, want alles draait om taal. De eerste keer zal zijn op maandag 7 september en deelname is gratis.

Aanmelden is verplicht en kan bij Odette Panneman, sociaal cultureel werker van PiëzoSteunpunt Rokkeveen, telefonisch of via WhatsApp op 06-30619137 of in de e-mail: odette@stichtingpiezo.nl.

Bron: Stichting Piëzo

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert