Deelnemers Piëzo starten met mbo-opleidingen

Home > Rokkeveen > Nieuws Rokkeveen > Deelnemers Piëzo starten met mbo-opleidingen

Deelnemers Piëzo starten met mbo-opleidingen

RSS

Afgelopen week zijn 33 deelnemers van Piëzo gestart met hun Mbo 1 of 2 -opleiding. Er is voor hen een spannende, maar vooral leuke tijd aangebroken.

Gedurende het opleidingstraject volgen zij les bij Mbo Rijnland en doen praktijkervaring op bij de locaties van Piëzo en op plekken bij partners in de wijken zoals basisscholen, woonzorgcentra voor ouderen en locaties voor dagbesteding.

De Mbo 1 opleiding richt zich op het uitvoeren van dienstverlening en basiszorgtaken en Mbo 2 leidt de deelnemers op tot helpende welzijn en zorg. Er is voor alle deelnemers extra aandacht voor stage- en studiebegeleiding waarbij per deelnemer gekeken wordt wat hij of zij nodig heeft aan extra hulp. Vrijwillige stagebegeleiders bieden deze hulp die kan bestaan uit extra reken-of taalondersteuning of bijvoorbeeld leren plannen van huiswerk.  

Voor meer informatie over de opleidingen van Piëzo kunt u contact opnemen met Sandra Venhuizen, telefoonnummer: 06 - 526 678 17, e-mail: sandra@stichtingpiezo.nl.Bron: Stichting Piëzo.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert