Begeleiders gezocht voor Studieplekken bij Piëzo

Home > Rokkeveen > Nieuws Rokkeveen > Begeleiders gezocht voor Studieplekken bij Piëzo

Begeleiders gezocht voor Studieplekken bij Piëzo

RSS

Vindt u het leuk om kinderen van de basisschool verder te helpen met het verbeteren van hun schoolprestaties en bent u één of twee middagen per week na schooltijd (vanaf 15.00 uur) beschikbaar? Dan verwelkomen we u graag als vrijwillige begeleider op één van onze studieplekken. Een Studieplek is een rustige plek in de wijk waar kinderen worden begeleid met hun schoolwerk en waar nauw wordt samengewerkt met scholen.

U gaat met kinderen aan de slag, onder andere met hun taalontwikkeling en vanuit school meegekregen werk. Deze begeleiding helpt kinderen in een fijn (studie)ritme te komen en zorgt ervoor dat ze niet (meer) achterlopen op school en meer plezier krijgen in leren. U werkt altijd samen met één of meer andere vrijwilligers op de groep en daarnaast wordt u ondersteund door de projectcoördinator van Stichting Piëzo.

Neem voor meer informatie of om aan te melden contact op met AnneMarie Hut via annemarie@stichtingpiezo.nl of 06-11720398.

Bron: Stichting Piëzo

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert