Wilt u een eerste, tweede, boosterprik of herhaalprik halen in Zoetermeer? Dat kan bij de Boerhaavelaan 33 op maandag en dinsdag van 10.00-15.00 uur. Een afspraak maken is hiervoor niet nodig. U kunt zo naar binnen lopen. Vergeet alleen uw mondkapje en identiteitsbewijs niet. Het is handig om kleding aan te trekken waarbij u de mouw makkelijk kunt opstropen.

Ook voor een eerste of tweede vaccinatie

Heeft u nog geen eerste of tweede vaccinatie tegen corona? Dan kunt u ook bij de Boerhaavelaan terecht. U kunt een booster krijgen als het 3 maanden geleden is dat u uw laatste coronavaccinatie heeft gehad. Heeft u corona gehad? Dan kunt u een prik halen 3 maanden nadat u daarvan hersteld bent. Heeft u net een griepprik gehad? Dan moeten er 2 weken tussen deze prikken zitten. Voor een vierde herhaalprik kunt u gaan als u ouder bent dan 60 of een verminderde weerstand hebt.

Toegankelijkheid

De Boerhaavelaan is veilig toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn. Bij de Boerhaavelaan heeft de GGD een route aangegeven voor mindervaliden. Kunt u niet zelfstandig reizen met het openbaar vervoer? Dan kunt u een beroep doen op de regiotaxi of de vervoersdienst van de Unie van Vrijwilligers.

Herhaalprik alleen op afspraak

Voor sommige vaccinaties is het toch nodig om een afspraak te maken. Dit geldt voor:

  • Als u een vaccin met Novavax wilt.
  • Als u een booster met Janssen wilt.
  • Kinderen van 5 t/m 11 jaar. Daarvoor kunt u terecht bij de vaccinatielocatie in Den Haag.

Maak dan wel een afspraak door te bellen naar 0800-7070 of online via planjeprik.nl.