Vorige week was het nog hoogzomer, maar nu is de herfst begonnen. Tot aan de herfstvakantie komen de Natuur Rangers nog op woensdagmiddag 20 september en 4 oktober bij elkaar. Woensdag 20 september gaan we op zoek naar de herfst in de perenboomgaard. Wat zien we allemaal veranderen? Zijn er al paddenstoelen?

Voor alle kinderen die houden van de natuur en van buitenspelen is er een hele leuke club in de Hof van Seghwaert: de Natuur Rangers. Twee keer per maand gaan de meisjes en jongens van de Rangers (van circa 6-12 jaar) op ontdekkingstocht in de Hof. Telkens weer wat nieuws: de kikkervisjes, de peren, de bijen, de insecten, de vogels. Alles wordt onderzocht en bekeken.

Wil je ook Natuur Ranger worden? Dat kan! De volgende data kan je aansluiten: woensdag 20 september en 4 oktober. Tijd: 14.00-15.30 uur. De kosten zijn €1,50 per keer (met ZoetermeerPaspoort € 0,50) of een strippenkaart van € 5,- voor 5 keer. Aanmelden is niet nodig. Trek wel kleren en schoenen/laarzen aan die vies mogen worden.

De Hof van Seghwaert is een perenboomgaard die naast het parkeerterrein van Gaardedreef 169 ligt. Het is 2 minuten wandelen vanaf RandstadRail-halte Seghwaert.

Bron: Hof van Seghwaert(externe link)