De coronacrisis heeft impact gehad op ons allemaal. Op uw sociale leven, uw gezondheid en of werk- en financiële situatie. Na deze moeilijke periode willen we met elkaar vooruitkijken en de draad zo goed mogelijk weer oppakken. Een gezond leven na corona. Aandacht hebben voor elkaar en ondersteunen waar nodig. Een goed gesprek, meedoen aan activiteiten, (nieuwe) sociale contacten opdoen of gewoon even de deur uit.

Een drankje doen en een praatje maken op het terras in uw eigen wijk? Dat kan de komende tijd bij het mobiele pop-up terras van de 'Kom naar buiten' bus! We gaan meer dan 40 keer de wijken in met de 'Kom naar buiten' bus. In de agenda kunt u zien wanneer we in uw wijk zijn.

Burgemeester Michel Bezuijen: 'We hebben er met elkaar lang naar uitgekeken, de versoepeling van de coronamaatregelen. Met het mooie lenteweer op komst organiseert de gemeente samen met inwoners 'Kom naar buiten'. In de stad en in uw wijk zijn leuke activiteiten waarbij u aan kunt sluiten. Doe mee aan een van de activiteiten of kom gewoon langs voor een goed gesprek. Even lekker de deur uit. Geniet ervan en 'Kom naar buiten!'