Nieuws Oosterheem

Home > Oosterheem > Nieuws Oosterheem

Nieuws Oosterheem

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Eerste SpeelmeerPaspoorten uitgereikt

  (05-07-2018)

  De kinderen van groep 4 van basisschool Florence Nightingale vielen donderdagmorgen 28 juni met hun neus in de boter! Een taxibusje bracht ze naar de Wattstraat waar ze dankzij Speelmeer, ABC verhuur en All-In-One allerlei leuke activiteiten hebben gedaan.

  Lees meer
 • Gratis wijkvisbewijs is een feit!

  (19-06-2018)

  Houdt u van vissen? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf 18 juni mogen inwoners van alle leeftijden gratis wijkvisbewijs aanvragen om te vissen in de daarvoor vrijgegeven wateren.

  Lees meer
 • Kinderen ontdekken techniek bij Piëzo TalentenAcademie

  (14-06-2018)

  Wethouder Iedema opende woensdag 13 juni officieel de Piëzo TalentenAcademie Oosterheem. Nadat hij geïnterviewd was door één van de kinderen vond de opening plaats.

  Lees meer
 • Extra fleur en kleur in winkelcentra

  (22-05-2018)

  Onder het motto 'Buiten gewoon mooi' is de gemeente samen met de winkeliersverenigingen aan de slag gegaan om de winkelcentra extra mooi te maken in de stad. Zo worden zij de komende periode opgevrolijkt door fleurige bloembakken. De aftrap is in Oosterheem. Daar zijn 34 hanging baskets en 6 plantenbakken geplaatst. Komende tijd volgen de andere winkelcentra.

  Lees meer
 • Afsluiting TRASHBASH

  (17-05-2018)

  Dinsdag 15 mei ontvingen wethouder Vugs, de Afvalbutlers en leden van het project Schoon is gewoon leerlingen van het Atrium in de raadzaal van het Stadhuis. Samen met het Erasmus-, Alfrink- en Stedelijk college en het ONC Parkdreef heeft deze school meegedaan aan het project TRASHBASH, het zwerfafvalvrij maken van de scholen en omgeving.

  Lees meer
 • Heeft u ideeën om Oosterheem mooier, beter of veiliger te maken?

  (08-01-2018)

  Heeft u ook ideeën die het leven van u en uw buurtbewoners prettiger kunnen maken? Ideeën die Oosterheem mooier, beter, of veiliger maken? Maak dan gebruik van het Wijk aan zet-budget.

  Lees meer

Wijkpost Oosterheem

Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Op donderdag gesloten.

Oosterheemplein 198
2721 NB Zoetermeer

Telefoon: 079-346 9007
E-mail: wijkpostoosterheem@zoetermeer.nl

Kalender

17 juli: Workshop Administratie en financiën

18 juli: Spreekuur wijkagenten

Tot 1 sept: Reageren op plannen Aletta Jacobslaan/Hugo de Grootlaan

Tot 1 sept: Reageren op plannen Martin Luther Kinglaan

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert