Nieuws Oosterheem

Home > Oosterheem > Nieuws Oosterheem

Nieuws Oosterheem

RSS

Het laatste nieuws van en over uw wijk wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersverenigingen en de partners van het wijkteam, zoals de wijkagenten, de welzijnsorganisaties en de woningcorporaties.

 • Opening Enjoy Life op woensdag 3 oktober

  (19-09-2018)

  Heeft u problemen die steeds erger dreigen te worden? Heeft u geen idee bij wie u terecht kunt met uw vragen over bijvoorbeeld scheiding, schulden, eenzaamheid, impact van veranderingen in uw leven, zorgen over een buurtgenoot? Vanuit Enjoy Life helpen we u op weg of brengen we u in contact met de juiste mensen. Trek op tijd aan de bel zodat de problemen niet erger worden.

  Lees meer
 • GFT in Oosterheem?

  (30-08-2018)
  Vergroot afbeelding: ondergrondse containers

  Om een steentje bij te dragen aan een beter milieu en een goede en betaalbare afvalverwerking vraagt de gemeente Zoetermeer uw medewerking om het afval uit uw huishouden (nog) beter te scheiden.

  Lees meer
 • Samen aan de slag tegen zwerfafval

  (29-08-2018)

  Kinderen van de BSO Drie Ballonnen Oosterheem hebben de handen uit de mouwen gestoken om de Zoetermeerseplas zwerfafvalvrij te maken. Op vrijdag 24 augustus gingen zij samen met twee TrashUre Hunters schatten zoeken in de omgeving van restaurant De Beren.

  Lees meer
 • Schoonmaakactie oevers Zoetermeerseplas

  (27-08-2018)

  Met hulp van de zwerfafvaljagende Zoetermeerse jeugd hebben op 26 augustus de Afvalbutlers weer een mooie slag geslagen in het schoonmaken van de Zoetermeerseplas.

  Lees meer
 • Inspectie veiligheid speeltoestellen

  (07-08-2018)

  Gemeente Zoetermeer controleert 4x per jaar de speeltoestellen in de stad op veiligheid. Naast deze eigen inspecties huurt de gemeente ook jaarlijks een onafhankelijk bedrijf in.

  Lees meer
 • Gratis wijkvisbewijs is een feit!

  (19-06-2018)

  Houdt u van vissen? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf 18 juni mogen inwoners van alle leeftijden gratis wijkvisbewijs aanvragen om te vissen in de daarvoor vrijgegeven wateren.

  Lees meer
 • Heeft u ideeën om Oosterheem mooier, beter of veiliger te maken?

  (08-01-2018)

  Heeft u ook ideeën die het leven van u en uw buurtbewoners prettiger kunnen maken? Ideeën die Oosterheem mooier, beter, of veiliger maken? Maak dan gebruik van het Wijk aan zet-budget.

  Lees meer

Wijkpost Oosterheem

Open op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Op donderdag gesloten.

Oosterheemplein 198
2721 NB Zoetermeer

Telefoon: 079-346 9007
E-mail: wijkpostoosterheem@zoetermeer.nl

Kalender

15 t/m 29 sept: Nationale Sportweek

25 sept: Workshop Administratie en financiën

26 sept: Spreekuur wijkagenten

29 sept: Bedankochtend

3 okt: Opening Enjoy Life

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert