Activiteiten in Oosterheem

Home > Oosterheem > Activiteiten in Oosterheem

Activiteiten in Oosterheem

In de wijk Oosterheem worden regelmatig evenementen en cursussen georganiseerd, voor zowel jong als oud. Leuk om ook eens aan mee te doen. Hieronder een overzicht:

 • Activiteiten Stichting Mensen in de Minima (MIM)

  logo Stichting Mensen in de Minima

  Stichting Mensen in de Minima heeft op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur. De vrijwilligers van het MIM helpen mensen met een inkomen tot 120% van het minimumloon met het invullen allerlei formulieren, kwijtscheldingen, betalingsregelingen, het schrijven van brieven, klachten en bezwaarschriften, aangifte inkomstenbelasting en het aanvragen of wijzigingen van toeslagen.
  Meer informatie: www.stichtingmim.nl

 • Seniorenactiviteiten van Palet Welzijn

  logo Palet Welzijn

  Er vinden diverse activiteiten voor senioren plaats in de recreatiezaal aan het Oosterheemplein of in het wijkcentrum aan het Zanzibarplein. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: yoga, gymnastiek, klaverjassen, sjoelen, volksdansen, zingen en nog veel meer.

  Lees meer
 • Activiteiten Stichting Piëzo

  Stichting Piëzo Oosterheem aan het Zanzibarplein 21 organiseert meerdere activiteiten. Een overzicht vindt u op www.stichtingpiezo.nl.

  Voor meer informatie kunt u ook bellen naar telefoonnummer 079-342 8416.

 • Het Praathuis in Oosterheem

  Vergroot afbeelding: logo GildeSamenspraak

  Het Praathuis wordt elke vierde donderdagavond van de maand, van 20.00 uur tot 22.00 uur, georganiseerd door Gilde SamenSpraak, onderdeel van Vrijwilligerscentrum. Locatie: Perron 28, Maasstroom 28. Het Praathuis: een gezellige avond met koffie thee en een koekje voor Nederlandstaligen en anderstaligen met het doel de anderstaligen te helpen met de Nederlandse taal.

  Lees meer
 • Elke dinsdagmiddag Open Oosterkerk

  Vergroot afbeelding: Oosterkerk

  Perron Centrum - Elke zondag staan de deuren van de Oosterkerk open om 9.30 uur en om 16.30 uur. Er worden dan kerkdiensten gehouden. Vanaf dinsdag 18 november 2014 staan de deuren van de Oosterkerk ook op dinsdagmiddag open. U kunt dan binnenlopen voor een gesprek of om de kerk te bekijken.

  Lees meer
 • Ontwikkelingen Bentwoud

  Vergroot afbeelding: logo Bentwoud

  De laatste ontwikkelingen van het Bentwoud vindt u in de nieuwsbrief op www.bentwoud.nl.

 • Sport- en spelactiviteiten bij u in de wijk

  Vergroot afbeelding: spelactiviteit

  Naast het grote aanbod wat sportverenigingen aanbieden zijn er ook sportactiviteiten bij u in de buurt. De combinatiefunctionarissen sport richten zich vooral op de jongere inwoners van de stad om hen enthousiast te maken voor sport en spel.
  Overzicht sport- en spelactiviteiten

 • Activiteiten Perron 1

  Perron 1 organiseert meerdere activiteiten. Kijk voor meer informatie op www.perron1.nl.

 • Activiteiten Perron 61

  Vergroot afbeelding: logo Perron 61

  Perron 61 is gevestigd aan de Heicopstraat 61 en organiseert meerdere activiteiten. Kijk voor meer informatie op de website www.perron61.nl, of bel naar telefoonnummer 079-593 7808.

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert