Onderneming starten

Home > Ondernemers > Onderneming starten

Onderneming starten

Als starter of zzp'er weet u dat beginnen met ondernemen een kwestie van pionieren is. Je weg zoeken, informatie vergaren, obstakels overwinnen én doorzetten. Als gemeente helpen wij u graag om van uw ondernemerschap een succes te maken. Wij zijn er klaar voor!

Ter Zake Het Ondernemershuis

De centrale ontmoetingsplek voor alle ondernemers, dus ook voor u als starter of zzp'er. Netwerken kan hier in een ongedwongen sfeer. U kunt er met relaties afspreken onder het genot van een gratis kop koffie of thee. Overleggen met een groep kan in één van de vergaderzalen. In Ter Zake Het Ondernemershuis treft u allerhande informatie voor ondernemers. Ook vinden er regelmatig workshops, trainingen en bijeenkomsten voor ondernemers plaats. Kijk hier voor de agenda, of kom gewoon langs op Markt 3 in Zoetermeer.

Uw eigen coach

Handig, een eigen ondernemerscoach. De coach helpt u bij vragen over bijvoorbeeld financiën en het opstellen van een businessplan. Zij wijst u de weg binnen de gemeente en kan u in contact brengen met organisaties en ondernemers. Deze service is geheel gratis. Maak snel een afspraak met ondernemerscoach Irma de Graaff, telefoon 079-346 9700.

Ondernemersschool Zoetermeer

Hoewel een eigen bedrijf beginnen een kwestie van doen is, maakt een slimme voorbereiding de kans van slagen groter. Gemeente Zoetermeer stimuleert goed ondernemerschap en biedt in samenwerking met de ondernemersvereniging RvOZ en Qredits Microfinanciering Nederland (door)starters en zzp'ers de 'Ondernemersschool Zoetermeer' aan (voorheen genaamd 'EigenBaas Avondschool').

Tijdens de cursus maakt u met een professionele begeleider een businessplan. Deelnemers geven elkaar feedback. Zo leer je van elkaar en bekijkt u uw plannen vanuit verschillende perspectieven. En dat werkt! Bel naar de ondernemerscoach voor meer informatie, telefoon 079-346 9700.Ondernemersspreekuur

Doorgewinterde ondernemers en specialisten uit Zoetermeer delen hun kennis en ervaring vrijwillig met starters en zzp'ers. Dit doen zij tijdens wekelijkse spreekuren over actuele ondernemerszaken in Ter Zake Het Ondernemershuis, Markt 3, Zoetermeer. Kijk hier voor de agenda.

Klaar om te ondernemen?

Kom dan langs bij ondernemerscoach Irma de Graaff, zij staat klaar om u verder te helpen. Bel voor een afspraak naar 079-346 9700.

Ter Zake Het Ondernemershuis

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
telefoon: 14 079
e-mail: info@tzho.nl
website: www.tzho.nl