Zoetermeerder Koninklijk onderscheiden

Home > Ondernemers > Nieuws > Zoetermeerder Koninklijk onderscheiden

Zoetermeerder Koninklijk onderscheiden

Zaterdag 16 november 2019 reikte burgemeester Aptroot een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer W. Jong uit Zoetermeer. De heer Jong is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn betekenisvolle inzet als vrijwilliger voor de Stichting Welzijn & Zorg Doven (WeZoDo).

De heer Jong zet zich sinds 1991 als vrijwilliger actief in voor Stichting WeZoDo. In 2000 is de heer Jong aangetreden als voorzitter van de stichting, die de belangen behartigt van auditieve beperkten. Naast zijn voorzitterschap verricht hij sinds 2005 de boekhouding en draagt hij er zorg voor dat de ICT goed functioneert. De heer Jong is de drijvende kracht achter WeZoDo en heeft zich de afgelopen jaren bijzonder heeft ingezet voor de 60 vrijwilligers van WeZoDo.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Zijne Majesteit de Koning heeft besloten de heer Jong voor zijn langdurige en betekenisvolle inzet als vrijwilliger voor de samenleving in het algemeen en de Stichting WeZoDo Zuid-Hollands in het bijzonder, te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Ter Zake Het Ondernemershuis

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
telefoon: 14 079
e-mail: info@tzho.nl
website: www.tzho.nl