Zaterdagmarkt verplaatst tijdelijk naar de Markt

Home > Ondernemers > Nieuws > Zaterdagmarkt verplaatst tijdelijk naar de Markt

Zaterdagmarkt verplaatst tijdelijk naar de Markt

Veilig een zak noten, verse groenten en fruit op de warenmarkt halen? Dat kon de afgelopen tijd gewoon op de Zoetermeerse warenmarkten dankzij de maatregelen van de marktmeester en de verkopers. Zo konden Zoetermeerders toch hun boodschappen in de buitenlucht doen. Het wordt nu alleen steeds drukker in de binnenstad en op de zaterdagmarkt. Daarom verplaatsen we de warenmarkt op zaterdag vanaf deze week tijdelijk van het Marseillepad naar de Markt.

Afstand houden op de markt

Om ervoor te zorgen dat iedereen goed afstand kon houden, is er meer ruimte tussen de kramen. Nu het drukker wordt op zaterdag in de binnenstad is het wijzer om de zaterdagmarkt van het Marseillepad naar de Markt te verplaatsen. Zo kunnen we ook met een grotere groep bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar houden. Bij de markten in Oosterheem op dinsdag en in Rokkeveen op vrijdag kan iedereen ook veilig afstand houden.

Parkeerverbod

Omdat de zaterdagmarkt naar de Markt verplaatst is er ook een parkeerverbod ingesteld. Inwoners en bezoekers mogen van zaterdag 00.00 tot 19.00 uur niet meer parkeren op de Markt vanwege de warenmarkt.

Kijk voor meer informatie op: www.zoetermeer.nl/markten.

Ter Zake Het Ondernemershuis

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
telefoon: 14 079
e-mail: info@tzho.nl
website: www.tzho.nl