Winnaars e-waste actie Nationale Recycle week bekend!

Home > Ondernemers > Nieuws > Winnaars e-waste actie Nationale Recycle week bekend!

Winnaars e-waste actie Nationale Recycle week bekend!

Een strijkijzer hier, elektrische tandenborstel daar, oude boormachines en nog veel meer. Dat is slechts een greep uit de e-waste (klein elektronisch afval) die er tijdens de Nationale Recycle week is ingezameld. Veel Zoetermeerders gaven gehoor aan de actie. Bij het Zelfbrengdepot is er veel meer e-waste ingeleverd. Ook de actie op de vrijdag- en zaterdagmarkt was een succes. Daar is meer dan 277,5 kilo e-waste ingezameld.

De prijswinnaars

Zoetermeerders kregen bij elke ingeleverd stuk e-waste een lootje en een kaartspel. Hiermee maakten ze kans op VVV bonnen. De winnende nummers zijn:

  • 1e prijs : VVV-bon van € 150,- lotnummer 1862
  • 2e prijs : VVV-bon van € 100,-, lotnummer 0340
  • 3e prijs en 4e prijs : VVV-bon van € 50,- lotnummers 0390 en 1885

Heeft u een prijs gewonnen? Neem dan contact op met de klantenservice van de afdeling Afvalinzameling via afvalinzameling@zoetermeer.nl of telefonisch via 14 079. Dan kunt u een afspraak maken om uw prijs op te halen. Vergeet vooral niet het winnende lootje mee te nemen!

Scholenactie klein elektronisch afval

Tijdens deze actieweek konden ook de bassischolen deelnemen. Bij elke deelnemende school kwam een minicontainer voor klein elektronisch afval. Aan het eind is de inhoud van de containers gewogen en de Paulusschool heeft het meeste e-waste ingezameld. Zij wonnen een cheque voor een activiteit voor de hele school.

Ter Zake Het Ondernemershuis

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
telefoon: 14 079
e-mail: info@tzho.nl
website: www.tzho.nl