Veiligheidsavonden gaan weer van start

Home > Ondernemers > Nieuws > Veiligheidsavonden gaan weer van start

Veiligheidsavonden gaan weer van start

Komende maanden bezoeken de burgemeester, wijkwethouder, politie, brandweer en handhaving de wijken om met inwoners in gesprek te gaan over de veiligheid in hun wijk. Zij bespreken de stand van zaken en mogelijke maatregelen op het gebied van veiligheid. De wijkbewoners krijgen een terugkoppeling over zaken die vorig jaar zijn gemeld en besproken. De eerste bijeenkomst is in Oosterheem op woensdag 27 november om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Ondermijning

Een nieuw thema op de veiligheidsavonden dit jaar is ondermijning. Denk hierbij aan witwassen, drugshandel of arbeidsuitbuiting. Hoe kunt u de signalen herkennen? Wat zijn de gevaren voor uw buurt en wat doet u bij vermoedens? Verder krijgt u op de veiligheidsavond tips over het voorkomen van een woninginbraak van de preventieadviseur van de gemeente en tips om brand te voorkomen van de brandweer.

Overzicht data wijkveiligheidsavonden

Woensdag 27 november 2019: Oosterheem
Woensdag 22 januari 2020: De Leyens
Woensdag 19 februari 2020: Rokkeveen
Woensdag 11 maart 2020: Buytenwegh
Woensdag 18 maart 2020: Driemanspolder / Palenstein / Centrum / Dorp
Woensdag 15 april 2020: Noordhove / Seghwaert
Woensdag 27 mei 2020: Meerzicht

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de veiligheidsavond in uw wijk door een e-mail te sturen naar buurtpreventie@zoetermeer.nl, onder vermelding van uw naam en de betreffende wijkveiligheidsavond. Meer informatie vindt u op www.zoetermeerveilig.nl.

Ter Zake Het Ondernemershuis

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
telefoon: 14 079
e-mail: info@tzho.nl
website: www.tzho.nl