Vanaf 12 april prikken bij Silverdome

Home > Ondernemers > Nieuws > Vanaf 12 april prikken bij Silverdome

Vanaf 12 april prikken bij Silverdome

Zoetermeerders hoeven vanaf 12 april niet meer naar Den Haag voor een coronaprik. Dan opent de vaccinatielocatie bij Silverdome (Van der Hagenstraat 20). Op deze plek kunnen er straks 2.000 prikken per dag worden gezet.

De GGD is druk met de voorbereidingen. In de Silverdome komen zo'n vier tot zes 'prikloketten'. Daarmee kunnen ze zo'n 2.000 personen per dag vaccineren, zeven dagen per week. Het aantal is wel afhankelijk van hoeveel vaccinaties er beschikbaar zijn.

Goed bereikbaar

Met een extra priklocatie in Zoetermeer wordt het voor inwoners makkelijker om zich te laten vaccineren. Zo kunnen er meer mensen beschermd worden tegen corona. Silverdome is goed bereikbaar. Parkeren is gratis en RandstadRailhalte Van Tuyllpark zit in de buurt. De plek is bereikbaar met de fiets en mantelzorgers kunnen eventueel meekomen. De priklocatie is zeven dagen per week open; eerst van 9.00 tot 17.00 uur. Indien nodig gaat de locatie ook 's avonds open. We verwachten dat deze locatie tot september gebruikt gaat worden. Kunt u niet zelfstandig op de locatie komen? Vraag dan iemand uit uw omgeving om hulp, neem contact op met de gemeente of bel naar 0800-1351.

Vaccineren bij de GGD

Vaccineren gaat alleen op afspraak. U krijgt een brief van het RIVM, de huisarts of uw werkgever. Dan kunt u een afspraak maken via het telefoonnummer dat in de brief staat. U kunt zelf kiezen naar welke locatie u gaat, al is dit afhankelijk van beschikbaarheid.

Meer informatie en vragen

Het is begrijpelijk als u vragen heeft. Wanneer ben ik aan de beurt? Welke prik krijg ik? En hoe zit het nu met het AstraZenecavaccin? Deze informatie en het laatste nieuws vindt u op www.coronavaccinatie.nl. Hier vindt u bijvoorbeeld een tijdlijn waarop u leest wanneer welke doelgroep aan de beurt is. Voor vragen over coronavaccinaties of het coronavirus kunt u ook bellen naar 0800-1351 (dagelijks van 8.00-20.00 uur).

Ter Zake Het Ondernemershuis

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
telefoon: 14 079
e-mail: info@tzho.nl
website: www.tzho.nl