Financieringsmogelijkheden voor ondernemers

Home > Ondernemers > Financieringsmogelijkheden voor ondernemers

Financieringsmogelijkheden voor ondernemers

 • Qredits

  U wilt een eigen bedrijf beginnen - of u bent al zelfstandig ondernemer - en u heeft een financieringsbehoefte tot maximaal € 250.000,-? Dan is Qredits misschien precies wat u nodig heeft.

   

  Qredits Microfinanciering Nederland helpt startende en bestaande ondernemers bij het succesvol (door)starten van hun bedrijf. Dit doen wij door het aanbieden van ondernemerstools, persoonlijke coaching en het verstrekken van bedrijfskredieten. Ons doel is om ondernemerschap in Nederland toegankelijker te maken. We willen (aspirant-)ondernemers op weg helpen om hun droom te kunnen verwezenlijken waarbij wij liever kijken naar hun toekomst dan naar het verleden.

   

  Het vinden van een financiering vraagt om een goede voorbereiding. Stel een ondernemings- en financieel plan op. Doe de financieringsscan en neem zo nodig contact op met onze financieringsdesk.

   

  Voor meer informatie check de website van Qredits Microfinanciering Nederland.

 • Subsidies

  Er zijn geen algemene starterssubsidies. Wel zijn er bijvoorbeeld regelingen voor het starten van een bedrijf met behoud van een uitkering. Ook zijn er fiscale regelingen voor (startende) ondernemers.

   

  Een subsidie of financiering zoeken en regelen is vaak lastiger dan verwacht. Bent u op zoek naar subsidies voor uw innovatieplannen, wilt u gaan exporteren of wilt u energie besparen? Kijk op het onderdeel subsidies van het Ondernemersplein of u in aanmerking komt voor subsidie. De subsidies zijn van het Rijk, de provincies en de Europese Unie.

 • Webinar Ondernemersplein

  Het Ondernemersplein biedt diverse webinars voor (startende) ondernemers.

   

  Webinar -  Hoe kom ik aan financiering?

Ter Zake Het Ondernemershuis

Markt 3, 2711 CZ Zoetermeer
telefoon: 14 079
e-mail: info@tzho.nl
website: www.tzho.nl