Wijkteam Noordhove-Seghwaert

Home > Noordhove - Seghwaert > Wijkteam Noordhove-Seghwaert

Wijkteam Noordhove-Seghwaert

Het wijkteam werkt aan de kwaliteit van de woon- en leefomgeving. Het wijkteam bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente, woningcorporaties, politie en welzijnsinstellingen.

 • Marcel van Leeuwen, wijkregisseur

  Marcel van Leeuwen

  Bij mij kunt u terecht met vragen, suggesties en ideeën over de wijken Noordhove en Seghwaert, bijvoorbeeld over leefbaarheid, veiligheid en verder alle zaken die te maken hebben met de kwaliteit van de woon- en leefomgeving. Als ik u zelf niet kan helpen, kan ik u doorverwijzen naar één van mijn collega's binnen de gemeente of natuurlijk andere leden van het (onderstaande) wijkteam. U kunt mij bereiken via e-mail noordhove-seghwaert@zoetermeer.nl of telefonisch via 14 079.

 • Karen Zum Vörde Sive Vörding, gebiedsbeheerder

  Karen Zum Vörde Sive Vörding

  Als gebiedsbeheerder van de gemeente verbind ik voor Centrum en Noordhove-Seghwaert (sociale) ontwikkelingen in de openbare ruimte. Ik werk hierbij nauw samen met de wijkregisseur en met de toezichthouder. Bewoners en partners in de wijk kunnen bij mij terecht voor vragen, suggesties en ideeën over de openbare ruimte. Wanneer ik u zelf niet kan helpen, kan ik u doorverwijzen naar één van mijn collega's binnen de gemeente of naar andere leden van het wijkteam. Ik werk van dinsdag tot en met donderdag en ben bereikbaar via het contactformulier of telefoonnummer 14 079.

 • Ronald Kluiters, toezichthouder Noordhove-Seghwaert

  Ronald Kluiters

  Ik ben verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de openbare ruimte in de wijken Noordhove, Seghwaert, Centrum en de bedrijventerreinen. Verder ben ik het aanspreekpunt voor bewoners bij vragen hierover. Meldingen over de openbare ruimte worden veelal door mij in behandeling genomen en anders doorgestuurd naar de juiste behandelaar. U kunt mij bereiken via het contactformulier of telefoonnummer 14 079.

 • Reinier Gillissen, projectmanager/contractmanager

  Reinier Gillissen

  Ik ben verantwoordelijk voor het integraal onderhoud voor de wijken Seghwaert, Noordhove, Centrum, bedrijventerrein en de hoofdwegen

 • Inge van Oosten, gebiedsconsulent Vidomes

  Inge van Oosten

  Hallo, ik ben Inge van Oosten! Ik ben gebiedsconsulent bij woningcorporatie Vidomes, en ben vooral actief in Zoetermeer. Zoetermeer is voor Vidomes de grootste gemeente.

  Lees meer
 • AnneMarie Hut, sociaal cultureel werker van inZet in Seghwaert en Noordhove

  AnneMarie Hut

  Ik ben sociaal cultureel werker in de wijken Seghwaert en Noordhove bij inZet, een samenwerkingsverband voor zorg en welzijn in Zoetermeer. Meedoen en actief zijn in uw eigen wijk, sociaal contact, en jezelf ontwikkelen zijn belangrijke elementen voor een mooi en zinvol leven. Wij helpen u door aan te sluiten bij uw mogelijkheden en uw talenten, zodat u actief mee kunt doen en verder kunt ontwikkelen. Bij inZet kunt u terecht voor verschillende activiteiten, cursussen, stageplekken en vrijwilligerswerk voor alle wijkbewoners, voor ieder wat wils! Bij vragen staan we u graag te woord.

  Heeft u ideeën of wilt u een gesprek? U kunt mij bereiken op 06 11720398 of per e-mail annemarie@stichtingpiezo.nl of kijk op www.inzet-indewijk.nl.

 • Wicorel Koning

  Vergroot afbeelding: Wicorel Koning

  Mijn naam is Wícorel Koning en ik ben Coördinator Mantelzorg bij ZoSamen Palet Welzijn. Ik ben er voor iedereen met vragen rondom het zorgen voor iemand die (langdurig) ziek of gehandicapt is. Vragen over bijvoorbeeld: voorzieningen, financiën, hulp thuis, hulp door een vrijwilliger maar ook over de balans met jezelf: hoe je de zorg combineert met werk, het gezin of andere verplichtingen zonder een burn-out te krijgen. Ik ben op werkdagen te bereiken via telefoonnummer 088-023 4223 en via e-mail w.koning@paletwelzijn.nl.

 • Samira Yousofi, Combinatiefunctionaris Sport

  Samira Yousofi

  Als Combinatiefunctionaris Sport focus ik mij op het beweegaanbod in de wijk Seghwaert en help ik de inwoners bij hun vragen over sport en bewegen. De komende tijd houd ik mij bezig met het verhogen van de sportdeelname van de inwoners.

  Bent u op zoek naar mogelijkheden om te bewegen in Zoetermeer of is er behoefte aan sport- en beweegactiviteiten in de wijk? Dan kunt u gerust contact met mij opnemen via het mailadres s.yousofi@zoetermeer.nl of door te bellen naar 06-14457928.

 • Susanne, Meerpunt

  Susanne

  Hoi ik ben Susanne en samen met mijn collega's Ineke en Stephanie werkzaam bij het Meerpunt inlooppunt (CJG Zoetermeer). Hier kan iedere ouder/opvoeder terecht met alle vragen rondom het opvoeden, opgroeien en ouderschap. Ook kunt u bij ons al uw vragen stellen over (echt)scheiding. Ik bied een luisterend oor en geef informatie en advies. Als de ouder aangeeft hulp te willen, denk ik mee in welke organisaties dit kunnen bieden. Ouders kunnen gratis en anoniem hun vraag stellen of zorgen delen.

  Lees meer
 • Linda Ligtvoet, cliëntondersteuner Palet Welzijn

  Linda Ligtvoet

  Als onafhankelijk cliëntondersteuner bij Palet Welzijn ben ik er voor alle zelfstandig wonende senioren en hun naasten. U kunt bij mij terecht voor vragen, ondersteuning of advies op het gebied van wonen, zorg, welzijn, vervoer, administratie en financiën. Ik kan u ook helpen bij het voorbereiden van een gesprek met bijvoorbeeld de gemeente of bij het aanvragen van een hulpmiddel of voorziening.

  Lees meer
 • Annette Costerman Boodt, participatie coördinator Fonteynenburg

  Annette Costerman Boodt

  Fonteynenburg staat voor: mogelijkheden waarmaken. Wij begeleiden en helpen organiseren op de gebieden waar u dat nodig vindt. Met uw krachten en mogelijkheden bouwen we samen aan uw herstel. Gestructureerd en stap voor stap. Samen kleuren we de wereld mooier.

  Lees meer
 • Samenlevingsopbouw Buurtwerk

  Vergroot afbeelding: Team Samenlevingsopbouw Zoetermeer

  Sinds mei 2020 is bij Buurtwerk Zoetermeer het team Samenlevingsopbouw van start gegaan. Dit team bestaat uit 3 buurtverbinders, te weten: Anya van Hees, Shakeji Jermias en Suzanne Luyken.

  Lees meer
 • Samira Elmahi, Wmo maatwerk

  Samira Elmahi

  Wij zijn het Wmo-bedrijf van Ipse de Bruggen. We zijn specialist in het ondersteunen van mensen die door verschillende omstandigheden de grip op hun eigen leven kwijt zijn. Wij bieden ondersteuning op verschillende manieren: individueel en/of in groepsverband in de vorm van dagbesteding.

  Lees meer
 • Kelly Wezenberg, sociaal makelaar Palet Welzijn

  Kelly Wezenberg

  Hallo! Mijn naam is Kelly Wezenberg, sociaal makelaar bij Palet Welzijn en ik sta voor u klaar als het gaat om vragen of advisering over activiteiten voor 55-plussers aangeboden in de wijk Seghwaert/Noordhove. Vanuit de locatie de Petuniatuin bieden wij diverse, leuke activiteiten aan waarbij u ook in sociaal contact komt. De activiteiten kunt u gratis of tegen betaling van contributie bezoeken. Wist u dat de ZoetermeerPas korting geeft bij veel verschillende activiteiten in ons centrum? Kortom, u bent van harte welkom!

  Lees meer
 • Hedy Schoop, verpleegkundige Plicare

  Hedy Schoop

  De preventieverpleegkundige van Plicare werkt onafhankelijk, preventief en wijkgericht met positieve gezondheid als uitgangspunt. Ons motto is: als je er op tijd bij bent kun je veel zorgen voorkomen. Wij ondersteunen wijkbewoners met als doel een positieve bijdrage te leveren aan het dagelijkse leven op de manier die bij hen past. Dit doen wij door individuele gesprekken bij de wijkbewoner thuis en door het geven van groepsvoorlichtingen.

  Lees meer
 • Mylène Andela, cliëntondersteuner MEE

  Mylène Andela

  Soms zijn er momenten in het leven waarop het allemaal niet zo lekker loopt. Dan is het goed om te weten dat u bij MEE terecht kunt. MEE is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving.

  Lees meer
 • Frits Biesjot, wijkcoach Kwadraad

  Frits Biesjot

  Als wijkcoach van Seghwaert/Noordhove ben ik het eerste meldpunt waar zorgen gemeld kunnen worden over mensen die zelf niet de stap kunnen maken om contact op te nemen met de hulpverlening. Bij deze mensen ga ik op huisbezoek of spreek ergens anders af om de problemen samen met de cliënt aan te pakken of doorverwijzen naar gepaste hulpverlening.

  Lees meer
 • Wijkagenten Noordhove-Seghwaert

  Bij de wijkagenten kunt u terecht voor meldingen en informatie over openbare orde en veiligheid.
  Meer over de wijkagenten

 • Handhavers

  In elke wijk in Zoetermeer zijn handhavers actief. U herkent ze aan speciale uniformen. De handhavers houden toezicht in de wijk, zowel op het gebied van veiligheid als op vervuiling. Er wordt o.a. gelet op hondenoverlast, fout geparkeerde voertuigen en naleving van verleende vergunningen. Als Buitengewoon Opsporings Ambtenaren (BOA’s) in dienst van de gemeente Zoetermeer zijn zij bevoegd om bekeuringen uit te schrijven. Klachten die bij de gemeente binnenkomen worden door de handhavers afgehandeld. Meldingen kunt u online doen via de MijnGemeente app.
  Meer over handhaving in Zoetermeer

 • Jongerenwerk (Buurtwerk)

  Krachtgericht jongerenwerk, dat is de expertise van Buurtwerk. Zo draagt Buurtwerk bij aan 'veerkrachtige buurten waarin het goed opgroeien is en iedereen participeert op zijn of haar eigen manier'. Jongerenwerkers zetten zich in voor leefbare wijken, volgen meldingen op en bemiddelen. Met ouders, bewoners, leraren en partners zetten we onze schouders onder de gezamenlijke opgave; van doelen naar daden. Buurtwerk doet dat met vinden, verbinden en versterken.

  Lees meer
 • Paula van der Maat, administratieve ondersteuning

  Ik ondersteun de wijkregisseur van Noordhove & Seghwaert bij zijn werk in de wijk. Ik hou mij onder andere bezig met het administratief afhandelen van de Wijk aan zet aanvragen, het ondersteunen bij bijeenkomsten in de wijk en onderhouden van contacten met bewoners en samenwerkingspartners.


  In het wijkteam zitten verder vertegenwoordigers vanuit corporaties Vestia en De Goede Woning, Buurtvereniging Seghwaert op Dreef, Palet Welzijn, Stichting georganiseerde eerstelijns zorg Zoetermeer (praktijkverpleegkundigen), het jongerenwerk van Buurtwerk, Werken Sterkt en Middin. Mocht u met deze partijen contact willen opnemen dan kunt u voor de contactgegevens kijken op hun eigen website of op de Zoetermeerwijzer.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert