Voorlezers gezocht voor VoorleesExpress

Home > Noordhove - Seghwaert > Nieuws Noordhove-Seghwaert > Voorlezers gezocht voor VoorleesExpress

Voorlezers gezocht voor VoorleesExpress

RSS

Draag je graag bij aan de taalontwikkeling van jonge kinderen? Lijkt het jou leuk om voorlezen te introduceren bij een gezin? En wil jij je 20 weken hiervoor inzetten? Meld je dan aan als voorlezer!

VoorleesExpress Zoetermeer is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om gedurende 20 weken één uur per week voor te lezen bij gezinnen thuis of online. Neem voor meer informatie of om je aan te melden als voorlezer contact op met AnneMarie Hut via zoetermeer@voorleesexpress.nl of bel 06 - 117 20 398.

VoorleesExpress

De VoorleesExpress is een project om de taalontwikkeling en het voorleesplezier van kinderen tussen 2 en 8 jaar te bevorderen.

Een voorlezer leest 20 keer voor bij een gezin thuis of online. De voorlezer laat ouders en kinderen kennis maken met interactief voorlezen, boekjes en taalspelletjes. Samen met het gezin wordt gekeken hoe het voorlezen het beste in de thuissituatie past.

Alle voorlezers krijgen de training "interactief voorlezen" voordat ze starten. De VoorleesExpress wordt in Zoetermeer uitgevoerd door Stichting Piëzo, werkt samen met Bibliotheek Zoetermeer, scholen en kinderopvang en wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Zoetermeer. 

Bron: Stichting Piëzo

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert