Opening Wijklab Seghwaert groot succes

Home > Noordhove - Seghwaert > Nieuws Noordhove-Seghwaert > Opening Wijklab Seghwaert groot succes

Opening Wijklab Seghwaert groot succes

RSS

De deuren van Wijklab Seghwaert zijn officieel geopend. De opening vond op maandagmiddag 6 september plaats en was een groot succes. Er waren diverse activiteiten voor jong en oud. Zo werden er culturele-, sport- en spelactiviteiten georganiseerd, was er een foodtruck aanwezig en voor de jonge bezoekers was er een springkussen. Daarnaast stelde de betrokken organisaties, zoals Meerpunt, Buurtwerk, Schuldhulpmaatje, Kwadraad, Humanitas, de Politie en Wijck zich voor op de informatiemarkt. Wijkwethouder Margreet van Driel opende het wijklab officieel.

Tijdens de opening konden buurtbewoners ook hun ideeën delen voor het wijklab. Uit de inzendingen waren creatieve workshops (o.a. schilderen en muziek), workshops reanimatie en EHBO voor volwassenen en kinderen en een kinder(knutsel)club de favorieten onder het publiek. De initiatiefnemers wonnen allemaal €1000,- om het ingezonden idee in de komende periode in het Wijklab te gaan organiseren.

Wijklab Seghwaert is vanaf nu op maandagmiddag, dinsdagochtend en -middag en woensdagmiddag geopend. Alle inwoners uit Seghwaert zijn welkom voor leuke workshops, activiteiten en vragen over of ideeën voor de wijk. Meer over Wijklab Seghwaert, zoals de openingstijden en het programma vindt u op www.zoetermeer.nl/wijklab.

  

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert