Let op! Een afspraak maken is altijd gratis

Home > Noordhove - Seghwaert > Nieuws Noordhove-Seghwaert > Let op! Een afspraak maken is altijd gratis

Let op! Een afspraak maken is altijd gratis

RSS

Maak uw afspraken met de gemeente Zoetermeer altijd alléén via onze website, zoetermeer.nl. Dat geldt ook voor het aanvragen van gemeentelijke producten, zoals uittreksels. Wij ontvangen berichten dat verschillende websites actief aanbieden om tegen betaling een afspraak in te plannen bij de gemeente. Deze websites vragen om persoonsgegevens, zoals uw burgerservicenummer of geboortedatum en brengen kosten in rekening. Deze websites zijn op geen enkele manier verbonden aan de gemeente Zoetermeer.

Een afspraak maken bij de gemeente Zoetermeer is altijd gratis. Zorg dat u uw afspraken maakt via de pagina Afspraak maken op onze website, of - als dat niet kan - telefonisch via 14 079.

Verdachte website gezien?

Bent u een website tegengekomen die kosten in rekening brengt voor een afspraak met de gemeente Zoetermeer? Twijfelt u over een afspraak die u al gemaakt heeft? Neem dan contact met ons op.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert