Buurtinlooppunt 't Span: een plek vóór en dóór bewoners

Home > Noordhove - Seghwaert > Nieuws Noordhove-Seghwaert > Buurtinlooppunt 't Span: een plek vóór en dóór bewoners

Buurtinlooppunt 't Span: een plek vóór en dóór bewoners

RSS

Sinds vorig jaar is bij Buurtwerk het team Samenlevingsopbouw actief. Voor de wijk Noordhove is buurtverbinder Leila Paixão werkzaam. Als buurtverbinder gaat zij actief de wijk in om in contact met te komen de bewoners en gaat met hen in gesprek. Waardoor de wensen en behoeften van de bewoners nog duidelijker worden en mooie buurtverbindingen kunnen ontstaan. Leila werkt nauw samen met de wijkregisseur en ondersteunt in deze wijk de bewoners(groepen), vrijwilligers en netwerkpartners ter bevordering van onderlinge aanpak en uitvoering van buurtinitatieven.

Leila is als buurtverbinder ook actief in het buurtinlooppunt 't Span. Zij houdt daar op locatie een spreekuur waar de bewoners terecht kunnen voor ondersteuning bij hun vragen ofwel wensen. Onder genot van kop koffie worden er niet allen goede gesprekken gevoerd en vragen beantwoord maar er ontstaan ook leuke ontmoetingen.

Leila nodigt iedereen uit om langs te komen voor een praatje met een bakkie erbij. Voor ondersteuning maar ook voor samenwerking om de wijk leuker, gezelliger en veiliger te maken!

Buurtinlooppunt Noordhove 't Span

Open: woensdag van 14.30 uur tot 16.00 uur
Adres: Sullivanlijn 31

Contact

Leila Paixão
Telefoon: 06 82193937
E-mail: Leila.Paixao@buurtwerk.nl
Website: www.buurtwerk.nl/zoetermeer

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert