Zoekt u informatie over bedrijven, bedrijvigheid of bedrijfsruimte in het Dutch Innovation Park? Bent u mkb'er met een digitaliseringsvraag? Zoekt u een IT-studie? Of wilt u samenwerken met het onderwijs en studenten? Dan is de nieuwe website van het Dutch Innovation Park dé plek om te starten.

Jan Iedema, wethouder Dutch Innovation Park is blij met de nieuwe website: 'De campus is volop in ontwikkeling: een nieuwe opleiding, meer educatief aanbod voor her- en bijscholing, meer samenwerkingspartners, meer ondernemers, vernieuwing en ontwikkeling van de fysieke ruimte, meer events en meer ontmoetingen. Dat vraagt om een website dat kan meegroeien. Een website die ruimte biedt om te informeren, inspireren en verbinden.'

De nieuwe website is op 18 oktober 2022 officieel gelanceerd. Zien wat het Dutch Innovation Park u kan bieden? Bekijk www.dutchinnovationpark.nl(externe link).

Logo Dutch Innovation Park

Over Dutch Innovation Park

Het Dutch Innovation Park is dé plek in de Randstad voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care. Op deze campus delen IT-bedrijven en zo'n 800 IT-studenten kennis en werken er samen. Door de synergie op het park ontstaan innovaties en nieuwe business. Dutch Innovation Park verbindt en biedt kansen. Kijk voor meer informatie op: www.dutchinnovationpark.nl(externe link).