Bureau Citymarketing Zoetermeer heeft onlangs met trots de langverwachte UITagenda Zoetermeer gelanceerd: de complete gids voor alle activiteiten, evenementen en voorstellingen in onze stad. Tijdens de CultuurKantine in Kunstgarage Franx is de UITagenda Zoetermeer officieel aangekondigd.

Van indrukwekkende theatervoorstellingen tot boeiende kunstworkshops en van grote muziekevenementen tot gezellige feesten; de UITagenda Zoetermeer biedt een rijke diversiteit aan keuzes om je vrije tijd mee te vullen. 'Of je nou een trotse inwoner van de stad bent, of een bezoeker die de stad verkent: er is altijd wel iets te beleven.' vertelt wethouder Jan Iedema (citymarketing) in een videoboodschap(externe link) over de lancering van de vernieuwde UITagenda. 'Het is het perfecte middel om de stad te ontdekken en te genieten van alle activiteiten die Zoetermeer te bieden heeft.'

Eenvoudig zoeken en ontdekken

Met de UITagenda Zoetermeer hoeven bewoners en bezoekers van Zoetermeer nooit meer iets te missen. Op uitagendazoetermeer.nl(externe link) is het mogelijk om snel en gemakkelijk op het type activiteit, de datum en de naam van het evenement te filteren. Organisatoren van evenementen en activiteiten kunnen hun initiatief gemakkelijk op de UITagenda zetten door middel van het aanmeldformulier op de website.

Een leuk uitje voor jong en oud

Of u nu een culturele levensgenieter, muziekliefhebber of sportfanaat bent of gewoon op zoek bent naar plezier met vrienden en familie, de UITagenda Zoetermeer is er voor iedereen. Vanaf nu blijft u op uitagendazoetermeer.nl(externe link) en @uitagendazoetermeer op Instagram & Facebook op de hoogte van alle activiteiten en evenementen in Zoetermeer!